Pliscin Skrevet 28. september 2018 Rapporter Del Skrevet 28. september 2018 I dag blir det fredags"taco" Lenke til kommentar
MultiGamerClub Skrevet 28. september 2018 Rapporter Del Skrevet 28. september 2018 Lapskaus og Banan, aner ikke hvordan jeg liker det men det er utrolig godt, det blir det idag.. Lenke til kommentar
fiskerdigg123 Skrevet 28. september 2018 Rapporter Del Skrevet 28. september 2018 Lapskaus og Banan, aner ikke hvordan jeg liker det men det er utrolig godt, det blir det idag.. Banan i lapskausen? Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 28. september 2018 Rapporter Del Skrevet 28. september 2018 I dag blir det fredags"taco" Ja jaggu her også! Hadde lyst på kyllingbrystfilet men det var ikke jeg som bestemte kjøttet i dag ^^ Taco må vel være noe av det sunneste som er mulig å oppdrive? Hvis man bruker rene kjøtt-typer. https://imgur.com/a/pfvc3C9 Lenke til kommentar
Pliscin Skrevet 29. september 2018 Rapporter Del Skrevet 29. september 2018 Ja jaggu her også! Hadde lyst på kyllingbrystfilet men det var ikke jeg som bestemte kjøttet i dag ^^ Taco må vel være noe av det sunneste som er mulig å oppdrive? Hvis man bruker rene kjøtt-typer. https://imgur.com/a/pfvc3C9 Tror faktisk jeg går for lørdags"taco" også. I dag med strimlet kyllingfilet. Det er jo ikke så verst sunnhetsmessig med taco, man får i seg mye næring og grønnsaker. I tillegg til +- standard norsk tacooppskrift så bruker jeg også ekte chili og bønner, helst kidneybønner. Et tips fra meg; prøv å skvis litt saft fra en sitron eller lime over, det setter en ekstra spiss på smaken. 1 Lenke til kommentar
BMWCoupeFtw Skrevet 29. september 2018 Rapporter Del Skrevet 29. september 2018 Taco med pulled pork er faktisk sykt digg. Lenke til kommentar
MultiGamerClub Skrevet 29. september 2018 Rapporter Del Skrevet 29. september 2018 Banan i lapskausen? Ja? Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 29. september 2018 Rapporter Del Skrevet 29. september 2018 Ja jaggu her også! Hadde lyst på kyllingbrystfilet men det var ikke jeg som bestemte kjøttet i dag ^^ Taco må vel være noe av det sunneste som er mulig å oppdrive? Hvis man bruker rene kjøtt-typer. https://imgur.com/a/pfvc3C9 og dropper skjell og tortilla. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 30. september 2018 Rapporter Del Skrevet 30. september 2018 og dropper skjell og tortilla. Ja, tenkte å nevne, bruker oftest grove tortillas. Men var ikke jeg som bestemte dét heller den gangen her ^^ Skjell har jeg aldri brukt. Det blir vel mer som potetgull eller snacks å regne? Lenke til kommentar
*NORGE* Skrevet 30. september 2018 Forfatter Rapporter Del Skrevet 30. september 2018 Som følge av turen eldstegutten - siste året i ungdomsskolen - og jeg hadde mandag (#56) etterfylte vi proviantlageret en smule, noe som for ekte bygdefolk som oss vil si totalt ca 300 kg: Ca 100 kg var poteter/grønnsaker ca 100 kg var diverse mel og andre bakeartikler, ca 50 kg var erter, gryn, ris og andre lagringsdyktige tørrvarer + tomater, ananas, sardiner etc nedlagt hermetisk og ca 50 kg var ferskvarer. .... Er dere distrikskontor for Stabburet, Findus OG prior eller? ... Neida, Neonex, abolutt ikke. Faktisk hadde vi med oss presis 0 kg fra alle disse. Findus tror jeg aldri vi har brukt noe fra, Stabburet er begrenset til et par bokser i sommerferien og siste fra Prior (og eneste så langt i 2018) var et par kalkunbryst i juni - ett til diverse påleggsalater og ett til to middager. * * * Har ellers fått vært alfor lite innom her forrige uke pga reisefravær, men nå er det på tide å melde seg igjen. I dag hadde vi (til 6 personer) 3/4 kg lammelever skåret omtrent som tykt skinkepålegg, panert i hvetemel/salt/pepper og stekt to minutter på hver side. Tilbehør var 1/2 kg bløtstekt løk fra fryseboksen (der kom lammeveren fra også, da etter skiving og før panering), saus av utkoket i pannen + en tekopp kokekraft + vanlig jevning + en dl (seter)rømme + et par spiseskjeer finhakket paprika , et lite glass egensyltet sylteagurk i sterk eddiklake, en bunt persille fra hagen “frityrstekt” i rapsolje og to liter små Kerrs Pink-poteter kokt nesten i stykker (og sammen med litt dill og olje på slutten),. Desserten droppet siden det er “bestilt” eplepai til teen om en times tid. Den lages av 200 gram mel, 1 dl rapsolje, 3 spiseskjeer melis, 1 spiseskje melk og 1 teskje bakepulver som så fylles med resten av seterrømmen og tre medium epler i tynne båter før det drysses med en skje kanel, en skje brunt sukker og et par teskjeer olje. 1 Lenke til kommentar
Neonex Skrevet 30. september 2018 Rapporter Del Skrevet 30. september 2018 Jeg mente jo ikke som konsumenter, mente mer som produsenter Her blir det kaloririk restemat fra i går. Vært og dykket i dag, så her blir det peppes Pai-rester. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 30. september 2018 Rapporter Del Skrevet 30. september 2018 Jeg mente jo ikke som konsumenter, mente mer som produsenter Her blir det kaloririk restemat fra i går. Vært og dykket i dag, så her blir det peppes Pai-rester. Fant du ikke noe kamskjell eller annet fra havbunnen? ^^ Lenke til kommentar
Neonex Skrevet 30. september 2018 Rapporter Del Skrevet 30. september 2018 Fant du ikke noe kamskjell eller annet fra havbunnen? ^^ Er på kurs. Bare vært 2 ganger i sjøen, så får vente litt med slikt Skal nok være greit å få tak i ting etter hvert. Ble visst litt viltgryte servert i heimen. Deilig å bli vartet opp etter en lang dag. 1 Lenke til kommentar
*NORGE* Skrevet 1. oktober 2018 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. oktober 2018 Jeg mente jo ikke som konsumenter, mente mer som produsenter .... 50-60 kg (foruten mel og grønnsaker)? Blir nok ikke produksjon for annet enn egen fryseboks av slikt småttei når man er fire i familien, Neonex I dag blir det fiskepinner laget av ordnetlig vare. Man tager 12 biter a 40-50 gram seifilet skåret til side fra diverse tidligere seimåltider, en tallerken med en kopp barnegrøtmel (fin sammalt hvete) blandet med litt salt/pepper (den blandingen står fra gang til gang hos oss, så vi blander likegodt en liter mel og noen skjeer salt/pepper), en tallerken med to utvispede egg og en tallerken med to grovbrødskiver ikke bare tørre, men enda en del dager tørrere og så finknust. Dypp fiskebitene i tallerken 1-2-3 og stek noen minutter på glovarm panne med rikelig rapsolje og så blir det “fiskepinner” som smaker fisk og ikke mel. Som tilbehør potetmos av gårsdagens poteter et kokt spisskål fra hageavlingen og en tekopp yoghurt naturell tilsatt en skje eddik + flere skjeer dill. Lenke til kommentar
*NORGE* Skrevet 9. oktober 2018 Forfatter Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2018 Bare vi som spiser middag i disse tider? I dag blir den enkel: Danske seikrebinetter (lages av åtte deler grovhakket seifilet, to deler hakket løkl, fire deler hakket gulrot, to deler modset velkokt potet, en del egg og en del mel + en dose urter) lagt i fryseboksen for noen uker siden da vi hadde 7-8 kg seifilet å håndtere, kokte Kerrs Pink-poteter, yoghurtsaus med urter og litt grønne erter vendt i smør og (veldig) finhakket bacon. 1 Lenke til kommentar
Neonex Skrevet 9. oktober 2018 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2018 Her befinner man seg i amerikanernes rekker, så da ble det take-in. Gidder ikke lage mat her borte. Ble indisk tikka massala med et tonn med naan og ris. Fikk til og med naan med noe som virket som rosa kokos-fyll. Aldri smakt før, men var faktisk godt. Lenke til kommentar
Skogslik Skrevet 9. oktober 2018 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2018 I dag ble det en omelett med skinke, paprika og litt ost. 99% grove baugetter ved siden av. Lenke til kommentar
Darkbill Skrevet 9. oktober 2018 Rapporter Del Skrevet 9. oktober 2018 Enkel pakke fiskekaker og pose med mandelpotetstappe med tomater fra frysedisken her. Billig sunt kjapt og godt. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 10. oktober 2018 Rapporter Del Skrevet 10. oktober 2018 ei stor tacolefte på 30CM i diameter med kjøttdeig, salat og saus Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 11. oktober 2018 Rapporter Del Skrevet 11. oktober 2018 Lagde spaghetti med hjemmelaget tomatsaus og kikerter i dag. Ikke at jeg er noen utstrakt vegetarianer, men hvis man kan finne næringsrike alternativer, så ser jeg ingenting galt med å lage en vegetarmiddag fra tid til annen. Bare vi som spiser middag i disse tider? I dag blir den enkel: Danske seikrebinetter (lages av åtte deler grovhakket seifilet, to deler hakket løkl, fire deler hakket gulrot, to deler modset velkokt potet, en del egg og en del mel + en dose urter) lagt i fryseboksen for noen uker siden da vi hadde 7-8 kg seifilet å håndtere, kokte Kerrs Pink-poteter, yoghurtsaus med urter og litt grønne erter vendt i smør og (veldig) finhakket bacon. Morsom idé! Har en del frosne urter dyrket i sommer som jeg lurer på hva jeg skal gjøre med. Dette virker som en god idé. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå