Mannen med ljåen Skrevet 27. januar Del Skrevet 27. januar (endret) Mmmmmm hmmm hmmmmmm. Hmmmmm hmmmmmm. Mmhmmmm hmmm mmmmm mmmmmm. (Etter tannlegebesøk blir det polsk grønnsakssuppe, for smertestillende skal ikke tas på tom mage. ) God suppe, spesiellt med en klatt tyrkisk yoghurt oppi. Godt jeg har et nødlager i henhold til regjeringens anbefaling. Ferdig suppe på pose er flott nå. Endret 27. januar av Mannen med ljåen 2 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 28. januar Del Skrevet 28. januar (endret) I dag laget jeg den retten som står på etiketten til dette produktet: (Kjøpt på Meny, tror jeg) 450g kylling og en paprika kuttes opp og stekes i panne, og glassets innhold tømmes oppi og småkoker i 20 minutter. Servert med ris i mitt tilfelle, selv om pakken anbefaler couscous. Og den for meg obligatoriske tyrkiske yoghurten. Denne thailandske sausen passer også: (STERK! Kjøpt i asiatisk importbutikk.) En aldeles nydelig middag. Men optimistisk å lage enkel oppskrift til fire voksne personer. Barn, kanskje. To voksne kan spise seg god og mett. Endret 29. januar av Mannen med ljåen 3 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 29. januar Del Skrevet 29. januar (endret) Fant oppskriften på youtube: The BEST Fried Cabbage with Bacon 🥓 Smaker godt. Serverer med pølse. Morsom historie: Jeg spurte ChatGPT hva jeg kunne lage med kål og bacon. Jeg spesifiserte mengdene jeg hadde. Den foreslo noe som minner om denne retten, men med sinnsyke mengder bacon. Den trodde jeg ville bruke opp hele pakken. Men det var ChatGPT som inspirerte meg til å søke etter en skikkelig oppskrift på samme rett. Det fant jeg på YouTube. Visstnok vanlig i Irland. Endret 29. januar av Mannen med ljåen 4 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet torsdag kl 18:23 Del Skrevet torsdag kl 18:23 Dagens (brunsj og) middag ble bare det samme som i går. Nå har jeg på to dager spist en hel hodekål, og en hel løk. God, billig og sunn middag. Pølsa var en litauisk kyllingwiener. En sånn som må skrelles, så blir plasten kastet. Ikke sett sånne før. 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet torsdag kl 18:31 Del Skrevet torsdag kl 18:31 Sodd med poteter, gulrøtter og flatbrød. 1 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet torsdag kl 18:48 Del Skrevet torsdag kl 18:48 Grønnsaksuppe og rundstykker i dag. 1 2 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet torsdag kl 18:50 Del Skrevet torsdag kl 18:50 Duriello skrev (17 minutter siden): Sodd med poteter, gulrøtter og flatbrød. Evergreen.. 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet torsdag kl 18:51 Del Skrevet torsdag kl 18:51 Jarmo skrev (Akkurat nå): Evergreen.. Hmm? 1 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet torsdag kl 18:56 Del Skrevet torsdag kl 18:56 Duriello skrev (4 minutter siden): Hmm? Evigvarende.. 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet torsdag kl 19:14 Del Skrevet torsdag kl 19:14 Jarmo skrev (18 minutter siden): Evigvarende.. Ikke når jeg spiser det... 🫣 1 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet torsdag kl 19:18 Del Skrevet torsdag kl 19:18 (endret) Duriello skrev (4 minutter siden): Ikke når jeg spiser det... 🫣 Haha! Enig.. 😄 Endret torsdag kl 19:19 av Jarmo 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet fredag kl 14:02 Del Skrevet fredag kl 14:02 Rester av den 10 dager gamle pizzaen ble tatt ut av fryseren og gjenopplivet i varmluftsovn. Servert med ostepop og julebrus. Det er fredag, og fryseren var fullstappa. Denne måtte tas nå, fordi den var dårlig innpakket. 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet fredag kl 14:17 Del Skrevet fredag kl 14:17 Idag blir det Nachograteng igjen. 😂👍 1 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet fredag kl 18:39 Del Skrevet fredag kl 18:39 Stekt kyllingfilet og salat (salat, cherrytomat, paprika, agurk, mais, ananas, vårløk og Toscanakrydder). Brukte en krydderblanding for kylling på kyllingfileten. Nom nom. 3 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet fredag kl 19:15 Del Skrevet fredag kl 19:15 :utakt skrev (34 minutter siden): Stekt kyllingfilet og salat (salat, cherrytomat, paprika, agurk, mais, ananas, vårløk og Toscanakrydder). Brukte en krydderblanding for kylling på kyllingfileten. Nom nom. Kjoepte du kyllingfileten paa Coop Mega? Saa de hadde tilbud i morges. 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet fredag kl 19:25 Del Skrevet fredag kl 19:25 Karltorbj skrev (9 minutter siden): Kjoepte du kyllingfileten paa Coop Mega? Saa de hadde tilbud i morges. Nei, Kiwi. Jeg tror ikke det er noen Coop Mega i nærheten her. 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet fredag kl 19:31 Del Skrevet fredag kl 19:31 (endret) :utakt skrev (16 minutter siden): Nei, Kiwi. Jeg tror ikke det er noen Coop Mega i nærheten her. De hadde 40% avslag, tror jeg det var, paa Madla Handelslag i dag paa kyllingfilet, sikkert i morgen ogsaa. Endret fredag kl 19:41 av Karltorbj 2 Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet fredag kl 22:38 Del Skrevet fredag kl 22:38 (endret) Hadde jeg bare hatt enten 60%-sedler eller 100%-sedler og de hadde hatt 40%-sedler å gi meg i vekslepenger... /s Prosenter sier meg null og niks. Kilopriser sier derimot alt. Jeg kjøpte fryst kyllingfilet fra Nortura for 103 kr/kg for et par uker siden og hamstret fem pakker. Får sikkert brukt det i løpet av en måned eller to. Endret fredag kl 22:38 av Simen1 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet lørdag kl 06:28 Del Skrevet lørdag kl 06:28 Simen1 skrev (7 timer siden): Hadde jeg bare hatt enten 60%-sedler eller 100%-sedler og de hadde hatt 40%-sedler å gi meg i vekslepenger... /s Prosenter sier meg null og niks. Kilopriser sier derimot alt. Jeg kjøpte fryst kyllingfilet fra Nortura for 103 kr/kg for et par uker siden og hamstret fem pakker. Får sikkert brukt det i løpet av en måned eller to. Prisen foer avslaget, kan vaere interessant. Tror de er litt rause der. 1 Lenke til kommentar
Orion666 Skrevet lørdag kl 08:08 Del Skrevet lørdag kl 08:08 Mannen med ljåen skrev (På 14.1.2025 den 15.02): Spiste salat i dag, med masse fetaost, crispysalat, cherrytomat, svarte oliven og olivenolje. Droppet skinke i dag. Kombinerer to oster, da Apetina Salatost kommer med smakfulle urter og krydder. Deilig! Jeg kjører ofte samme. Jeg liker også å ha spinat i denne salaten, og ofte bytter jeg feta med Østavind-ost skåret i små terninger. Jeg krydrer med nykvernet pepper og litt provence-inspirert krydder. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå