Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nachosgrateng ala Duriello!

Så godt, så enkelt.

 

Bruner 800g kjøttdeig og blander inn 2 poser old el paso fajitasmix og 2-3 dl vann. Ha dette i en kasserolle og tøm oppi ett glass salsa og ett glass chunky salsa. La dette småkoke i 4-5 minutter sånn at væsken får redusert seg litt.

Fyller bunnen av en form med nacho eller tortillachips. (dekk bunnen med 2 lag eller mer)

Tøm over halvparten av kjøttblandingen, dekk alle chipsene.

Dryss over ett bra lag med raspet ost.

Nytt lag med chips, sånn at du ikke ser det under. Tøm over resten av kjøttblandingen, og dekk allt med et lag til med raspet ost.

Sleng i ovnen i 10 minutter på 200°.

Serveres med salat og evt dressing.

 

Edit* Før og etterbilde kommer.

Edit2* Syltetøy i bakgrunn kun som pynt.

 

 

20250119_164101.jpg

20250119_170127.jpg

20250119_170243.jpg

Endret av Duriello
  • Liker 3
  • Hjerte 5
Lenke til kommentar
  Mannen med ljåen skrev (På 18.1.2025 den 16.00):

Pizza 🍕

Ekspander  

Jupp, lokal pizzabaker hadde halv pris på alle her i går/dag. Så valget var enkelt i dag. Litt lat også etter festing i går kveld.. ^^

 

Ps. Har gård-slaktet Entrecote (2X1 KG, levert på døra)) som skal tilberedes med kjærlighet til neste helg. Med utsøkte grønnsaker, Bearnaisesaus/kryddersmør og mandelpoteter. Serveres med et par glass temperert Bordeaux og en snaps rett fra fryseboxen.(4-5 cl. minus 18C))

:)

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
  Duriello skrev (På 19.1.2025 den 15.54):

Nachosgrateng ala Duriello!

Så godt, så enkelt.

 

Bruner 800g kjøttdeig og blander inn 2 poser old el paso fajitasmix og 2-3 dl vann. Ha dette i en kasserolle og tøm oppi ett glass salsa og ett glass chunky salsa. La dette småkoke i 4-5 minutter sånn at væsken får redusert seg litt.

Fyller bunnen av en form med nacho eller tortillachips. (dekk bunnen med 2 lag eller mer)

Tøm over halvparten av kjøttblandingen, dekk alle chipsene.

Dryss over ett bra lag med raspet ost.

Nytt lag med chips, sånn at du ikke ser det under. Tøm over resten av kjøttblandingen, og dekk allt med et lag til med raspet ost.

Sleng i ovnen i 10 minutter på 200°.

Serveres med salat og evt dressing.

 

Edit* Før og etterbilde kommer.

Edit2* Syltetøy i bakgrunn kun som pynt.

 

 

20250119_164101.jpg

20250119_170127.jpg

20250119_170243.jpg

Ekspander  

Nam! 🤤 Det så seriøst veldig digg ut, skal definitivt prøves ut :) 

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
  Iterion skrev (På 20.1.2025 den 17.17):

I dag fulgte jeg oppskriften til @Duriello og lagde nachograteng, bare la i brokkoli, pølser og chilibønner i tillegg. Hjemmelaget guacamole ved siden av.Ble ikke noe bra bilde(r) av maten for jeg var skrubbsulten 😂 Men godt var det! 🤤

IMG_4337.jpeg

Ekspander  

Vanlig grillpølse? Funderte på å teste evt en chorizo de selger på andre sia av grensen. Extra spicy! 🤤

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

I dag ble det Toro ertersuppe, med en revet loek oppi, en hakket hvitloeksbaat ( kun en i dag, maa ikke herpe for mye, med de norske tradisjonene ) Purreloek, gulerot og kjoettpoelsebiter, Pluss ei blokk med kyllingbuljong.

Kokte mandelpoteter med smeltet smoer, i ei skaal ved siden av.

Smakte veldig godt, ikke siste gangen, jeg lager den retten.😊

Endret av Karltorbj
  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  Karltorbj skrev (På 21.1.2025 den 16.52):

I dag ble det Toro ertersuppe, med en revet loek oppi, en hakket hvitloeksbaat ( kun en i dag, maa ikke herpe for mye, med de norske tradisjonene ) Purreloek, gulerot og kjoettpoelsebiter, Pluss ei blokk med kyllingbuljong,

Kokte mandelpoteter med smeltet smoer, i ei skaal ved siden av.

Smakte veldig godt, ikke siste gangen, jeg lager den retten.😊

Ekspander  

Digg! 😁🤤🤤

 

Her ble det fiskeboller i hvit saus, potet gulrot og bacon!

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
  Karltorbj skrev (På 21.1.2025 den 17.18):

Ohhh, det er digg det.

Plukkfisk med bacon. ☺️

Ekspander  

Fikk smakt plukkfisk for første gang da jeg var innlagt på sykehus i sommer. Masse bacon, og plukkfisken minnte mer om en fiskegrateng som ikke var gratinert/stekt i ovn.  (Fiskegrateng er av en eller annen grunn er livretten min). Nydelig!

Endret av Duriello
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...