Duriello Skrevet søndag kl 15:54 Del Skrevet søndag kl 15:54 (endret) Nachosgrateng ala Duriello! Så godt, så enkelt. Bruner 800g kjøttdeig og blander inn 2 poser old el paso fajitasmix og 2-3 dl vann. Ha dette i en kasserolle og tøm oppi ett glass salsa og ett glass chunky salsa. La dette småkoke i 4-5 minutter sånn at væsken får redusert seg litt. Fyller bunnen av en form med nacho eller tortillachips. (dekk bunnen med 2 lag eller mer) Tøm over halvparten av kjøttblandingen, dekk alle chipsene. Dryss over ett bra lag med raspet ost. Nytt lag med chips, sånn at du ikke ser det under. Tøm over resten av kjøttblandingen, og dekk allt med et lag til med raspet ost. Sleng i ovnen i 10 minutter på 200°. Serveres med salat og evt dressing. Edit* Før og etterbilde kommer. Edit2* Syltetøy i bakgrunn kun som pynt. Endret søndag kl 16:04 av Duriello 2 5 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet søndag kl 16:19 Del Skrevet søndag kl 16:19 Indrefilet av svin, kokte poteter, kokt gulrot og bearnaise. 3 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet søndag kl 17:02 Del Skrevet søndag kl 17:02 Mannen med ljåen skrev (På 18.1.2025 den 5:00 PM): Pizza 🍕 Jupp, lokal pizzabaker hadde halv pris på alle her i går/dag. Så valget var enkelt i dag. Litt lat også etter festing i går kveld.. ^^ Ps. Har gård-slaktet Entrecote (2X1 KG, levert på døra)) som skal tilberedes med kjærlighet til neste helg. Med utsøkte grønnsaker, Bearnaisesaus/kryddersmør og mandelpoteter. Serveres med et par glass temperert Bordeaux og en snaps rett fra fryseboxen.(4-5 cl. minus 18C)) 2 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet søndag kl 17:26 Del Skrevet søndag kl 17:26 En blanding med bulgur, spagettiskruer og erter, med hvitloekskjoettboller i peppersaus, med mye hvitloek og fennikelfroe. 2 2 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet søndag kl 17:42 Del Skrevet søndag kl 17:42 Karltorbj skrev (14 minutter siden): En blanding med bulgur, spagettiskruer og erter, med hvitloekskjoettboller i peppersaus, med mye hvitloek og fennikelfroe. Elsker hvittløk i mat/brød osv., med trussel for å bli kastet ut av huset av madammen. Jeg vinner hver gang 2 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet søndag kl 20:47 Del Skrevet søndag kl 20:47 Jarmo skrev (3 timer siden): Elsker hvittløk i mat/brød osv., med trussel for å bli kastet ut av huset av madammen. Jeg vinner hver gang Brukte en hel loek, halve til kjoettbollene, 400g og halve i pressa til sausen 4,5 dl 😃. 2 1 Lenke til kommentar
Iterion Skrevet søndag kl 21:04 Del Skrevet søndag kl 21:04 Duriello skrev (5 timer siden): Nachosgrateng ala Duriello! Så godt, så enkelt. Bruner 800g kjøttdeig og blander inn 2 poser old el paso fajitasmix og 2-3 dl vann. Ha dette i en kasserolle og tøm oppi ett glass salsa og ett glass chunky salsa. La dette småkoke i 4-5 minutter sånn at væsken får redusert seg litt. Fyller bunnen av en form med nacho eller tortillachips. (dekk bunnen med 2 lag eller mer) Tøm over halvparten av kjøttblandingen, dekk alle chipsene. Dryss over ett bra lag med raspet ost. Nytt lag med chips, sånn at du ikke ser det under. Tøm over resten av kjøttblandingen, og dekk allt med et lag til med raspet ost. Sleng i ovnen i 10 minutter på 200°. Serveres med salat og evt dressing. Edit* Før og etterbilde kommer. Edit2* Syltetøy i bakgrunn kun som pynt. Nam! 🤤 Det så seriøst veldig digg ut, skal definitivt prøves ut 1 2 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet i går, 12:19 Del Skrevet i går, 12:19 (endret) Snublet over denne i en importbutikk. Nå må jeg spise den for å få plass i fryseren. EDIT: Det er nå utført, og den var helt grei. Nå har jeg frigjort plass i fryseren for Solvinge kyllingfilet. Endret 20 timer siden av Mannen med ljåen 1 Lenke til kommentar
Iterion Skrevet 19 timer siden Del Skrevet 19 timer siden I dag fulgte jeg oppskriften til @Duriello og lagde nachograteng, bare la i brokkoli, pølser og chilibønner i tillegg. Hjemmelaget guacamole ved siden av.Ble ikke noe bra bilde(r) av maten for jeg var skrubbsulten 😂 Men godt var det! 🤤 2 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 19 timer siden Del Skrevet 19 timer siden Iterion skrev (1 minutt siden): I dag fulgte jeg oppskriften til @Duriello og lagde nachograteng, bare la i brokkoli, pølser og chilibønner i tillegg. Hjemmelaget guacamole ved siden av.Ble ikke noe bra bilde(r) av maten for jeg var skrubbsulten 😂 Men godt var det! 🤤 Må prøve din vri neste gang! 🤤🤤 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 14 timer siden Del Skrevet 14 timer siden Iterion skrev (4 timer siden): I dag fulgte jeg oppskriften til @Duriello og lagde nachograteng, bare la i brokkoli, pølser og chilibønner i tillegg. Hjemmelaget guacamole ved siden av.Ble ikke noe bra bilde(r) av maten for jeg var skrubbsulten 😂 Men godt var det! 🤤 Vanlig grillpølse? Funderte på å teste evt en chorizo de selger på andre sia av grensen. Extra spicy! 🤤 1 Lenke til kommentar
Iterion Skrevet 13 timer siden Del Skrevet 13 timer siden Duriello skrev (43 minutter siden): Vanlig grillpølse? Funderte på å teste evt en chorizo de selger på andre sia av grensen. Extra spicy! 🤤 Nei, kjøttpølse 😇 Mmm ja, det kunne nok også funket bra! 🤤 1 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå