Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nachosgrateng ala Duriello!

Så godt, så enkelt.

 

Bruner 800g kjøttdeig og blander inn 2 poser old el paso fajitasmix og 2-3 dl vann. Ha dette i en kasserolle og tøm oppi ett glass salsa og ett glass chunky salsa. La dette småkoke i 4-5 minutter sånn at væsken får redusert seg litt.

Fyller bunnen av en form med nacho eller tortillachips. (dekk bunnen med 2 lag eller mer)

Tøm over halvparten av kjøttblandingen, dekk alle chipsene.

Dryss over ett bra lag med raspet ost.

Nytt lag med chips, sånn at du ikke ser det under. Tøm over resten av kjøttblandingen, og dekk allt med et lag til med raspet ost.

Sleng i ovnen i 10 minutter på 200°.

Serveres med salat og evt dressing.

 

Edit* Før og etterbilde kommer.

Edit2* Syltetøy i bakgrunn kun som pynt.

 

 

20250119_164101.jpg

20250119_170127.jpg

20250119_170243.jpg

Endret av Duriello
  • Liker 2
  • Hjerte 5
Lenke til kommentar
Mannen med ljåen skrev (På 18.1.2025 den 5:00 PM):

Pizza 🍕

Jupp, lokal pizzabaker hadde halv pris på alle her i går/dag. Så valget var enkelt i dag. Litt lat også etter festing i går kveld.. ^^

 

Ps. Har gård-slaktet Entrecote (2X1 KG, levert på døra)) som skal tilberedes med kjærlighet til neste helg. Med utsøkte grønnsaker, Bearnaisesaus/kryddersmør og mandelpoteter. Serveres med et par glass temperert Bordeaux og en snaps rett fra fryseboxen.(4-5 cl. minus 18C))

:)

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Karltorbj skrev (14 minutter siden):

En blanding med bulgur, spagettiskruer og erter, med hvitloekskjoettboller i peppersaus, med mye hvitloek og fennikelfroe.

Elsker hvittløk i mat/brød osv., med trussel for å bli kastet ut av huset av madammen. Jeg vinner hver gang :)

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Duriello skrev (5 timer siden):

Nachosgrateng ala Duriello!

Så godt, så enkelt.

 

Bruner 800g kjøttdeig og blander inn 2 poser old el paso fajitasmix og 2-3 dl vann. Ha dette i en kasserolle og tøm oppi ett glass salsa og ett glass chunky salsa. La dette småkoke i 4-5 minutter sånn at væsken får redusert seg litt.

Fyller bunnen av en form med nacho eller tortillachips. (dekk bunnen med 2 lag eller mer)

Tøm over halvparten av kjøttblandingen, dekk alle chipsene.

Dryss over ett bra lag med raspet ost.

Nytt lag med chips, sånn at du ikke ser det under. Tøm over resten av kjøttblandingen, og dekk allt med et lag til med raspet ost.

Sleng i ovnen i 10 minutter på 200°.

Serveres med salat og evt dressing.

 

Edit* Før og etterbilde kommer.

Edit2* Syltetøy i bakgrunn kun som pynt.

 

 

20250119_164101.jpg

20250119_170127.jpg

20250119_170243.jpg

Nam! 🤤 Det så seriøst veldig digg ut, skal definitivt prøves ut :) 

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Iterion skrev (1 minutt siden):

I dag fulgte jeg oppskriften til @Duriello og lagde nachograteng, bare la i brokkoli, pølser og chilibønner i tillegg. Hjemmelaget guacamole ved siden av.Ble ikke noe bra bilde(r) av maten for jeg var skrubbsulten 😂 Men godt var det! 🤤

IMG_4337.jpeg

Må prøve din vri neste gang! 🤤🤤

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Iterion skrev (4 timer siden):

I dag fulgte jeg oppskriften til @Duriello og lagde nachograteng, bare la i brokkoli, pølser og chilibønner i tillegg. Hjemmelaget guacamole ved siden av.Ble ikke noe bra bilde(r) av maten for jeg var skrubbsulten 😂 Men godt var det! 🤤

IMG_4337.jpeg

Vanlig grillpølse? Funderte på å teste evt en chorizo de selger på andre sia av grensen. Extra spicy! 🤤

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...