:utakt Skrevet 20. oktober Del Skrevet 20. oktober Hjemmelaget pizza i går. Ytrefilet av svin på et lass av rotgrønnsaker og beter i dag. 1 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 21. oktober Del Skrevet 21. oktober Kjøpte en grillet kylling på butikken. Kokte pasta, kuttet grønnsaker og vips - kyllingsalat. 3 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 26. oktober Del Skrevet 26. oktober I dag hadde vi denne godbiten her. https://vegetarentusiast.no/vinnerlasagne/ Det er altså så sjukt godt. Vi lagde en stor nok form til at vi kan ha det i morgen også. Prøv den! 3 2 Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 29. oktober Del Skrevet 29. oktober (endret) Biff, brekkbønner og grønsaksgrateng. Sistnevnte består av gul løk, rød løk, sellerirot, potet, søtpotet, lett matfløte, et egg, cheddar, salt og pepper og litt frisk oregano som jeg tilfeldigvis hadde. Endret 29. oktober av Simen1 4 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 29. oktober Del Skrevet 29. oktober 80-tallet ringte og bestilte terteskjell med fiskepudding, reker og amerikansk blanding i hvit saus til middag i dag. 4 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 30. oktober Del Skrevet 30. oktober Lat idag.. Bali kyllinggryte med ris. (Toro 😆) 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 30. oktober Del Skrevet 30. oktober Duriello skrev (26 minutter siden): Lat idag.. Bali kyllinggryte med ris. (Toro 😆) Er den god da ? 😀😀 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 30. oktober Del Skrevet 30. oktober Maskinfører skrev (1 time siden): Er den god da ? 😀😀 Grei nok. 😉 Lenge sia sist. 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 30. oktober Del Skrevet 30. oktober Duriello skrev (2 timer siden): Grei nok. 😉 Lenge sia sist. Grei nok ja må prøve en gang 😀 1 Lenke til kommentar
Alfred_A Skrevet 1. november Del Skrevet 1. november Etter en lang uke ble det en enkel Grandiosa med majones på toppen før servering. Et lett eksperiment med majones om ihvertfall for meg var innenfor 🙂 1 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 3. november Del Skrevet 3. november (endret) Dag 2 med koldtbord.. Bestillte mat til 12 personer. De 12 som spiste greide ikke 1/3 av maten engang. Blir nok rester ut uka. 😆 Endret 3. november av Duriello Bilde av "litt" av maten. 2 3 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 3. november Del Skrevet 3. november (endret) Ah, så digg med koldtbord! Nå ønsker jeg meg en konfirmasjon i familien snart! Vi hadde restefest fra fryseren i dag. Kyllingfilet og linsegryte ("daal"), ris og salat. Endret 3. november av :utakt 3 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november :utakt skrev (På 29.10.2024 den 8:18 PM): 80-tallet ringte og bestilte terteskjell med fiskepudding, reker og amerikansk blanding i hvit saus til middag i dag. Det er 1 juledags tradisjon hos familien min så lenge jeg kan erindre.... 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november Gouldfan skrev (11 minutter siden): Det er 1 juledags tradisjon hos familien min så lenge jeg kan erindre.... Den var ny! I vår familie er menyen 1. juledag rester etter julaften. Ribbe, medisterkaker og julepølse, runde 2. Middagen i dag ble bergensk fiskesuppe (Toro suppepose). Hadde oppi en del gulrot, potet og sellerirot, og selvfølgelig fisk. 2 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november (endret) :utakt skrev (8 minutter siden): Den var ny! I vår familie er menyen 1. juledag rester etter julaften. Ribbe, medisterkaker og julepølse, runde 2. Middagen i dag ble bergensk fiskesuppe (Toro suppepose). Hadde oppi en del gulrot, potet og sellerirot, og selvfølgelig fisk. Imorgen blir det fransk lammegryte med lammehalser fra orientalske butikken i biter og Chorizo i biter, Rotfrukt og gulrøtter og rødløk. Kokt in nesten som Fårikål i timevis men med Chinon rødvin i og til... Lammet fra den arabiske butikken ved Oslovägen i Strømstad er den beste. Bedre mye bedre enn fryst eller fersk fårikål lamm i Norge, og billig. 129kr for to nakker. Endret 5. november av Gouldfan 3 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november Gouldfan skrev (4 minutter siden): Imorgen blir det fransk lammegryte med lammehalser fra orientalske butikken i biter og Chorizo i biter, Rotfrukt og gulrøtter og rødløk. Kokt in nesten som Fårikål i timevis men med Chinon rødvin i og til... Lammet fra den arabiske butikken ved Oslovägen i Strømstad er den beste. Bedre mye bedre enn fryst eller fersk fårikål lamm i Norge, og billig. 129kr for to nakker. Jeg inviterer meg selv på middag, ok? 😁 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november Dag 4 med koldtbord rester.. I morgen blir det grandis! 😂 2 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november (endret) Duriello skrev (16 minutter siden): Dag 4 med koldtbord rester.. I morgen blir det grandis! 😂 Godt en har kjøleskap ellers ville maten vært sur 😀 Endret 5. november av Maskinfører 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november (endret) Maskinfører skrev (24 minutter siden): Godt en har kjøleskap ellers ville maten vært sur 😀 Kjøleskap? 😆 Jeg har oppbevart maten ute, kaldere der nå. 👍🙂 (Godt tildekket selvfølgelig) Edit* Må påpeke at dette definitivt var siste dag roastbeef var spisbar. 🫣 Endret 5. november av Duriello 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 5. november Del Skrevet 5. november Duriello skrev (8 minutter siden): Kjøleskap? 😆 Jeg har oppbevart maten ute, kaldere der nå. 👍🙂 (Godt tildekket selvfølgelig) Edit* Må påpeke at dette definitivt var siste dag roastbeef var spisbar. 🫣 Det er bra Roastbiff er alltid spisbart 😀 beste pålegget som fins 😀 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå