Karltorbj Skrevet 1. april Del Skrevet 1. april Maskinfører skrev (3 minutter siden): Kebab fra Jafs 😀 Saa god ut den. ☺️ 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 1. april Del Skrevet 1. april (endret) Karltorbj skrev (12 minutter siden): Saa god ut den. ☺️ Det var den også 😀 dressingen smaker bare rømme da Endret 1. april av Maskinfører 1 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 1. april Del Skrevet 1. april Hamburgere med pitabrød, seff med masse tilbehør. Driver litt med utearbeidet til våren så bruker ikke så mye tid til matlaging nå. Har uteterasse med tak over det halve, ca 17-18 kvm under tak, nye møbler, nytt golvbelegg.(grått kunstgress) TV 55" og lydanlegg skal på plass igjen. Osv. Åpner utebaren til helg. 1 3 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 1. april Del Skrevet 1. april Polentagrøt med kanel, masse rosiner og litt First Price stekemargarin pga. tomt for smør. 1 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 2. april Del Skrevet 2. april Chana dal igjen. Med kyllingpølse, chili, løk, red curry paste osv. Og kaffe. 🥰 1 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 2. april Del Skrevet 2. april Fiskegrateng, kokte poteter og råkostsalat i dag. 2 3 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 2. april Del Skrevet 2. april :utakt skrev (39 minutter siden): Fiskegrateng, kokte poteter og råkostsalat i dag. Nå ble jeg fysen på det, hvilken type? Evt hjemmelaget? 😋 1 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 2. april Del Skrevet 2. april Den forrige frosne fiskergrateng varianten, jeg kjoepte, for en god stund siden, var latterlig. Er det noen av de frosne variantene, for tiden, som er brukenes? 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 2. april Del Skrevet 2. april Duriello skrev (17 minutter siden): Nå ble jeg fysen på det, hvilken type? Evt hjemmelaget? 😋 Klassikeren fra Findus, "God gammeldags fiskegrateng". De andre typene syns jeg har feil blandingsforhold mellom fisk, makaroni og saus. Spoiler 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 2. april Del Skrevet 2. april :utakt skrev (5 minutter siden): Klassikeren fra Findus, "God gammeldags fiskegrateng". De andre typene syns jeg har feil blandingsforhold mellom fisk, makaroni og saus. Vis skjult innhold Mye enig der ja. Har du testet Lofoten sin? https://oda.com/no/products/30929-lofoten-fiskegrateng/ Stiv på pris, men meget god. (Min mening) 1 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet onsdag kl 19:17 Del Skrevet onsdag kl 19:17 Duriello skrev (6 minutter siden): Mye enig der ja. Har du testet Lofoten sin? https://oda.com/no/products/30929-lofoten-fiskegrateng/ Stiv på pris, men meget god. (Min mening) Usikker. Kanskje jeg har kjøpt den hvis det har vært utsolgt for den vanlige Findusen, jeg husker ikke. Nå høres jeg ut som en virkelig fiskegratengentusiast, jeg er egentlig ikke det altså. 😅 Men minsten ville ha det til middag, og det er et helt greit valg. 1 2 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet torsdag kl 20:23 Del Skrevet torsdag kl 20:23 "Hangover" hamburger fra The Shack. https://nye.theshack.no/smashburger Veldig god. 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet torsdag kl 20:40 Del Skrevet torsdag kl 20:40 Pastasalat i dag. Kokt pasta, smårettskinke, et lass med salatgrønnsaker, toppet med Toscanakrydder. 2 Lenke til kommentar
Dragavon Skrevet fredag kl 06:16 Del Skrevet fredag kl 06:16 Blir middagen i dag 😋 3 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet fredag kl 10:39 Del Skrevet fredag kl 10:39 (endret) Ovnsbakt, marinert laks med ovnsbakte grønnsaker og gresk yoghurt. Og litt soyasaus oppå. Endret fredag kl 11:32 av Mannen med ljåen 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet fredag kl 19:13 Del Skrevet fredag kl 19:13 I dag laget vi burger. 3 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet lørdag kl 17:19 Del Skrevet lørdag kl 17:19 (endret) Nøyaktig samme rett som i går. Ovnsbakt, marinert laks med ovnsbakte grønnsaker og gresk yoghurt. Men med blomkål, ikke soyasaus. Blomkål bør ikke ovnsbakes like lenge som andre grønnsaker , den blir lett brent. Men jeg begynner å få til marinaden ganske bra. Da jeg kjøpte fiskekrydder hadde jeg ikke troen på at det ville bli så flittig brukt. Endret lørdag kl 17:23 av Mannen med ljåen 1 2 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet lørdag kl 17:26 Del Skrevet lørdag kl 17:26 I dag blir det entrecôte som jeg svir av på grillen, første gang i år😍 3 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå