Maskinfører Skrevet mandag kl 14:46 Del Skrevet mandag kl 14:46 (endret) Duriello skrev (13 minutter siden): Barilla er bedre. 😁 Enig glemte Barilla pappa hadde jo glutenallergi og det gikk mye i Barilla 😀 Endret mandag kl 14:47 av Maskinfører 1 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet mandag kl 14:52 Del Skrevet mandag kl 14:52 Gouldfan skrev (9 minutter siden): Vi bor i Sverige og bruker et merke med ekstra fiber Kungsörnen pga at barnet er veldig glad i spagetti. Den er veldig god og bra kvalitet. I Norge synes vi First price og Sopps var best. Vi liker ikke Barillia, vel pesto deres er bra. Men det er smak og behag. Men vi lager sausen fra bunnen av med helst Dolmio hermetiske tomater, løk og hvitløk og peppersaus, salt og pepper og kjøttdeig helst av bra kvalitet. Dere bor i Sverige ja det visste jeg ikke ja spagetti er godt det kunne spist det hver dag first price er god den også den Dolmio er jo den beste pastasausen og det er den ferdige du mener ? Brukte mye posesaus før men når Dolmio kom så gikk jeg over til den pappa brukte mye oppskrift fra 1970 tallet stekte pølsebiter og tomatpure som pastasaus men etter at de fikk Dolmio ville han ikke ha annet 😀 1 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet mandag kl 15:14 Del Skrevet mandag kl 15:14 (endret) Maskinfører skrev (3 timer siden): Dere bor i Sverige ja det visste jeg ikke ja spagetti er godt det kunne spist det hver dag first price er god den også den Dolmio er jo den beste pastasausen og det er den ferdige du mener ? Brukte mye posesaus før men når Dolmio kom så gikk jeg over til den pappa brukte mye oppskrift fra 1970 tallet stekte pølsebiter og tomatpure som pastasaus men etter at de fikk Dolmio ville han ikke ha annet 😀 Nei jeg sa feil vi bruker hermetiske kuttede tomater f.eks. Mutti og lager sausen fra bunn av. Det er veldig enkelt. Vi bruker aldri Dolmio jeg brukte det litt når jeg var ung. Her er enkel oppskrift på grei hjemmelaget pastasaus.. Først stek kjøttdeig eller kjøttboller osv i en panne med litt olje, vi bruker raps. Vi liker kjøttdeig godt stekt men ikke så mye at kjøttet blir mørkt, kjøttboller kan derimot godt ha litt mørkere stekt. så i en mellomstor kjele eller kasserolle putter jeg litt rapsolje 1 løk og hvitløk 1-2 fedd små kuttet, steker det på sterk varme til løken blir gyllen og myk men ikke mørk, heller deretter i 1 boks hermetisk kuttet tomat (best å åpne boksen på forhånd for ikke å lage stress) og heller litt vann i nesten tomme hermetikk boksen både for å få med alt av tomater og ha i litt vann/væske. deretter krydrer jeg, 1,5 teskje salt, rause dryss finkværnet sort pepper, peppersaus i rause dråper F.eks. Tabasco eller lignende og masse oregano og basilikum, jeg metter sausen godt med det som kalles pizzakrydder som er Oregano og basilikum krydder. idag brukte jeg f.eks. nesten en halv liten glassflaske med pizzakrydder. Deretter heller jeg i stekt kjøttdeig i sausen og rører godt, har godt av å koke litt.. Endret mandag kl 18:51 av Gouldfan G 1 1 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet mandag kl 15:19 Del Skrevet mandag kl 15:19 Gouldfan skrev (3 minutter siden): Nei jeg sa feil vi bruker hermetiske kuttede tomater f.eks. Mutti og lager sausen fra bunn av. Det er veldig enkelt. Vi bruker aldri Dolmio jeg brukte det litt når jeg var ung. Mutti ja men det er ett bra produkt godkjent av Hellstrøm til og med 😀 Dolmio når du var ung ja 👍 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet tirsdag kl 15:25 Del Skrevet tirsdag kl 15:25 (endret) Ovnsbakt, marinert laks med mandelpoteter, salat og gresk yoghurt. Marinaden er extra virgin olivenolje, blandet med fiskekrydder fra importbutikken. Tror jeg brukte for mye krydder og for lite tid til å la den trekke inn. Endret tirsdag kl 15:27 av Mannen med ljåen 2 2 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet tirsdag kl 15:57 Del Skrevet tirsdag kl 15:57 Fant noe bacon som var gått ut på dato i dag, luktet fint så da ble det carbonara ramen! 3 3 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet onsdag kl 21:39 Del Skrevet onsdag kl 21:39 Lasagne med rundstykke på toget, og kaffe. Den var god. 1 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet onsdag kl 22:16 Del Skrevet onsdag kl 22:16 Spiste ute i dag, burritos. 1 2 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet onsdag kl 22:27 Del Skrevet onsdag kl 22:27 Pasta idag, kjøttfyllt ravioli druknet i kjøttsaus før gratinering. 2 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet torsdag kl 14:59 Del Skrevet torsdag kl 14:59 I dag blir det wienerpølser på loungen på OSL, det er noe morsomt med å se voksne mennesker line opp i stor kø for noen gratis wienerpølser 😅 1 2 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet torsdag kl 17:29 Del Skrevet torsdag kl 17:29 (endret) Pasta idag også. Kokte tortellini, fant ut at jeg var helt skrapet for ingredienser til kjøttsaus som i går, fiksa det med å tilberede 2 poser bretagne kyllingsaus. Slengte tortellini i ildfast form, druknet i saus, revet ost. 25min på 180°. 🫣🫣 Adressen min deles ikke ut i tilfelle det er Italienere på forumet. Endret torsdag kl 17:29 av Duriello 4 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet torsdag kl 17:37 Del Skrevet torsdag kl 17:37 Lasagne i dag også, fra Toro familiepakke. Med baguetter og salat. 1 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet torsdag kl 17:40 Del Skrevet torsdag kl 17:40 Mannen med ljåen skrev (2 minutter siden): Lasagne i dag også, fra Toro familiepakke. Med baguetter og salat. Jeg vet jeg får mange folk på nakken, men toro lasagne er den beste lasagnen😂 1 2 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet torsdag kl 17:45 Del Skrevet torsdag kl 17:45 Salvesen. skrev (2 minutter siden): Jeg vet jeg får mange folk på nakken, men toro lasagne er den beste lasagnen😂 Tenkte å påpeke feilen der, men innså fort at jeg ikke er den rette til det. Stein i glasshus osv. 😃 (Har italienerne forlatt rommet nå?) 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet torsdag kl 17:50 Del Skrevet torsdag kl 17:50 Duriello skrev (5 minutter siden): Tenkte å påpeke feilen der, men innså fort at jeg ikke er den rette til det. Stein i glasshus osv. 😃 (Har italienerne forlatt rommet nå?) Det finnes mange gode lasagne, men det finnes bare en toro lasagne😂 1 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet torsdag kl 17:54 Del Skrevet torsdag kl 17:54 Den beste lasagnen er "Vinnerlasagne" fra kokeboka under. Den tar sin tid å lage, men smaksløkene dine fortjener den festen. Bruk vanlig melk i bechamelsausen, det går helt fint. https://vegetarentusiast.no/vinnerlasagne/ 1 1 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet torsdag kl 18:20 Del Skrevet torsdag kl 18:20 Salvesen. skrev (35 minutter siden): Jeg vet jeg får mange folk på nakken, men toro lasagne er den beste lasagnen😂 Jeg har spist lasagne over hele verden. Proevd pakker med ferdigsaus i glass, roed og hvit, men jeg har enda ikke funnet en lasagne som er bedre enn Toro. 😄 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet torsdag kl 18:28 Del Skrevet torsdag kl 18:28 Karltorbj skrev (5 minutter siden): Jeg har spist lasagne over hele verden. Proevd pakker med ferdigsaus i glass, roed og hvit, men jeg har enda ikke funnet en lasagne som er bedre enn Toro. 😄 God den 😀 Spiste mye Billys Lasagne men den er ikke å få tak i lenger 1 1 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet torsdag kl 18:28 Del Skrevet torsdag kl 18:28 Mannen med ljåen skrev (20 timer siden): Lasagne med rundstykke på toget, og kaffe. Den var god. Og toget kom til tiden ? 😀 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet torsdag kl 18:41 Del Skrevet torsdag kl 18:41 Maskinfører skrev (11 minutter siden): God den 😀 Spiste mye Billys Lasagne men den er ikke å få tak i lenger Dersom du noen gang befinner deg på svensk side av grensen, så kan jeg anbefale denne. https://www.dafgards.se/sv/Mat-för-en/Med-Mannerström/Lyxlasagne/p/4098 Samme firmaet som står bak Billy's, og den der er god! (Til frossen/microlasagne å være) 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå