Duriello Skrevet 22. mars Del Skrevet 22. mars (endret) Jarmo skrev (29 minutter siden): https://www.appetitt.no/matnytt/wagyu-fra-kobe https://eidehandel.no/matbloggen/ferskvare/verdens-beste-biff-japansk-wagyu/ Blir vel til en kilo her i huset til Påske. Hvor mye tar de for en kilo? (Tenker hovedsaklig på link 2) Endret 22. mars av Duriello 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 22. mars Del Skrevet 22. mars Duriello skrev (1 time siden): Hvor mye tar de for en kilo? (Tenker hovedsaklig på link 2) Her er hva meny tok 2 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 22. mars Del Skrevet 22. mars (endret) Duriello skrev (1 time siden): Hvor mye tar de for en kilo? (Tenker hovedsaklig på link 2) Skal sjekke ut priser til kommende uka. Vanlig porsjon for vanlig mannfolk er ca 150-200 gram, kommer litt an på tilbehør ved siden av. Men siden du er ca. 190 høy så ta minst 200 gram. Mektig kjøtt Endret 22. mars av Jarmo 1 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 22. mars Del Skrevet 22. mars (endret) Takker for svar @Salvesen. og @Jarmo👍 Blir nok ikke i påsken, men har nå en indikasjon på ståa. Mulig man ryker på en bedre middag når det er bursdagstid. 😋 Endret 22. mars av Duriello 1 1 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 22. mars Del Skrevet 22. mars (endret) Duriello skrev (1 time siden): Takker for svar @Salvesen. og @Jarmo👍 Blir nok ikke i påsken, men har nå en indikasjon på ståa. Mulig man ryker på en bedre middag når det er bursdagstid. 😋 Du kan trene med godt marmorert Entrecote i mellomtiden, steiker du for mye med høy varme over tid så får du skosåler til middag. Eller kjøp litt lavere klassifiserte koteletter til lavere pris. Søk mer på google, det er kunst å tilberede Wagyu på riktig måte, med tilbehør som passer til kjøttet.( husk å lære deg Japansk språk) ^-^ Endret 22. mars av Jarmo 1 1 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 22. mars Del Skrevet 22. mars Vi hadde den jeg har snakket varmt om Ovnsbakt halv Lakseside dekt med pesto og i bunn gressløk i lange rull kutt og sukkini grønnsaker usikker på hvordan den grønnsak staves og fersk fettuccine pasta til 20 kr pakke og smør og olivenolje men mye mindre enn i spagetti ellers kladder det seg, less is more i den og i Tagliatelle som ligner. Og jeg liker litt presset sitron over pesto laksen. Jeg drakk litt mer hvitvin en jeg pleier, vanligvis under en halv flaske, men vi knertet en flaske hvitvin til under 11% til maten. Var koselig, nå ser vi Scorpion King i 4k i stuekinoen. 1 2 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 22. mars Del Skrevet 22. mars Gouldfan skrev (56 minutter siden): Og jeg liker litt presset sitron over pesto laksen. 👍 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars Frossen chana dal med kyllingpølse ble nuket i microen. Ingen bilder, da det ser likt ut som forrige gang. Gresk yoghurt oppå. 2 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars Vi hadde ferske reker og smørstekt baguetter og en ny aioli vi har kjøpt i butikken samt presset sitron og siste slanten av en riesling boks som var igjen etter en jentefest for kona. 3 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 23. mars Del Skrevet 23. mars Ble litt søndags kos her på Hanne Krogh sin suite i byen. Viktig å kose seg litt 3 4 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars Jeg kjøpte mandelpoteter, men glemte hva jeg planla å lage. 😕 Jeg kjøpte også kanel og rosiner, og fulgte denne oppskriften på polentagrøt. Meget god. 1 1 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars Omeletter her i dag, med litt av hvert på toppen. 1 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars Ikke middag men dagens lunsj ble deilig hvit tunfisk og sardiner med litt ristet gammelt brød. Eksperimenterte med litt forskjellige hot sauces. 1 2 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars Blir Pasta Bolognese idag, usikker på om vi skal ha spagetti eller fersk fettucini. Synes fersk er så godt, får høre hva sønnen synes. 1 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars Gouldfan skrev (28 minutter siden): Blir Pasta Bolognese idag, usikker på om vi skal ha spagetti eller fersk fettucini. Synes fersk er så godt, får høre hva sønnen synes. Spagetti 😀 1 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars (endret) Maskinfører skrev (21 minutter siden): Spagetti 😀 Kortere tid å lage fersk, de hadde ikke fersk spaghetti bare fersk fettuccini og slike fylte. Endret 24. mars av Gouldfan 1 1 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars Gouldfan skrev (40 minutter siden): Kortere tid å lage fersk, de hadde ikke fersk spaghetti bare fersk fettuccini og slike fylte. Åhh bruker du ikke sånn Sopps ? 😀 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars (endret) Maskinfører skrev (19 minutter siden): Åhh bruker du ikke sånn Sopps ? 😀 Barilla er bedre. 😁 Edit* bruker kun pastaen, aldri sausene. Endret 24. mars av Duriello 2 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 24. mars Del Skrevet 24. mars (endret) Maskinfører skrev (48 minutter siden): Åhh bruker du ikke sånn Sopps ? 😀 Vi bor i Sverige og bruker et merke med ekstra fiber Kungsörnen pga at barnet er veldig glad i spagetti. Den er veldig god og bra kvalitet. I Norge synes vi First price og Sopps var best. Vi liker ikke Barillia, vel pesto deres er bra. Men det er smak og behag. Men vi lager sausen fra bunnen av med helst rettelse Mutti hermetiske tomater, løk og hvitløk og peppersaus, salt og pepper og kjøttdeig helst av bra kvalitet. Nå bruker vi denne.. Endret 24. mars av Gouldfan 3 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå