Gouldfan Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars (endret) Kantarellsaus reduseres i fløte mmmm. Saus ferdig på bare litt tid. Endret 19. mars av Gouldfan 4 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars (endret) Da ble det servering Istad. Som sagt fløtesaus er kjempelett, bare litt smør og ingredienser og steke om du har sopp i og helle i litt og litt fløte i ca 2-3 omganger koke opp godt og krydre med salt og pepper litt buljong eller kraft, og en spiseskje Maismel i bittelitt vann til tykkelse. Ferdig kokt på lav varme på 5-10 minutter. Endret 20. mars av Gouldfan 2 3 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars Pasta med ostesaus (Toro...), stekt kylling og salat ved siden av. 4 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars En ekstra middag til kveldsmat: HHOSPV (Halvthornmedostskinkapiffivarmt) 3 1 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars Simen1 skrev (5 timer siden): Mandag og tirsdag ble det kyllingfilet, bretagnesaus, quinoa og salat tilbehør. Prøvd kylling med rosepeppersaus? Jeg personlig bruker ikke vanlig brystfile, kun lårfile som er noe saftigere. Men som sagt, smak og behag. 3 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars Mannen med ljåen skrev (7 minutter siden): En ekstra middag til kveldsmat: HHOSPV (Halvthornmedostskinkapiffivarmt) Nom! Frøhorn med ost og skinke var bankers hver gang jeg var med på kafé som barn. Frøhorn og en boks med Kjeft. Gode greier. 3 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars Mannen med ljåen skrev (14 minutter siden): En ekstra middag til kveldsmat: HHOSPV (Halvthornmedostskinkapiffivarmt) Gode minner i fra UiS😍 3 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 19. mars Del Skrevet 19. mars Lenge siden jeg gikk på videregående, men har lekt med tanken på å stikke innom kantina og kjøpe HHOSPV med Litago for gamle dagers skyld. Denne laget jeg selv. 3 Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars Fikk lyst på ekte smør potetmos. https://www.facebook.com/share/r/1Bmj4E9S4H/ 1 2 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars (endret) Ovnsbakt seifilet med ovnsbakt rettich, gulrot, løk, hvitløk avokadoolje og fiskekrydder, Sandefjordsaus, gresk yoghurt (Rema har ikke tyrkisk yoghurt) og blomkålris. Endret 20. mars av Mannen med ljåen 3 2 Lenke til kommentar
Karltorbj Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars (endret) Mannen med ljåen skrev (2 timer siden): Ovnsbakt seifilet med ovnsbakt rettich, gulrot, løk, hvitløk avokadoolje og fiskekrydder, Sandefjordsaus, gresk yoghurt (Rema har ikke tyrkisk yoghurt) og blomkålris. Dette saa bra ut. Den mest lukserioese seibiffen, jeg noen gang har sett. Filén ser fersk ut. ikke frossenmat. Har du fisket den selv? Endret 20. mars av Karltorbj 1 2 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars Her ble det pasta og kjøttboller. Gilde slakterens beste kjøttboller, ganske digge egentlig. (Italienske smaker) 1 1 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars (endret) Fisken er Godehav naturell seifilet, solgt i aluminiumform, redusert pris pga. dato på Rema. Kjøpte to pakker i går, frøs den ene umiddelbart, og spiste den andre i dag. Butikken solgte den som kjølevare, kanskje har den aldri vært frosset. Jeg tilberedte den i ildfast form med avokadoolje og fiskekrydder fra importbutikken. Siden jeg ikke ante hva jeg driver med, penslet jeg olje på fisken og strødde krydder over. Så innså jeg at det burde blandes, så jeg klinte krydderet inn i olja med pensel. Burde selvsagt laget marinade, og latt det stå en stund etter å ha penslet det på. Får bli neste gang. Marinaden burde fått bedre tid til å trekke inn i fisken. Grønnsakene ble også ovnsbakt i ildfast form, unntatt blomkålrisen, som ble dampet med avokadoolje og vann i stekepanne. Jeg aner ikke hva jeg driver med, så jeg har tett kontakt med ChatGPT og ser YouTube-videoer. Endret 20. mars av Mannen med ljåen 3 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars Laget makaronigrateng med pølse i dag. https://www.matprat.no/oppskrifter/rask/makaronigrateng-med-polse/ 3 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars Duriello skrev (3 timer siden): Her ble det pasta og kjøttboller. Gilde slakterens beste kjøttboller, ganske digge egentlig. (Italienske smaker) Jeg skal se etter dem. Vi pleier å kjøpe disse, de har dem hos Kiwi og Meny. Veldig gode! https://meny.no/varer/kjott/kjottretter/kjottboller/kjottboller-7020098000235 2 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 20. mars Del Skrevet 20. mars :utakt skrev (10 minutter siden): Jeg skal se etter dem. Vi pleier å kjøpe disse, de har dem hos Kiwi og Meny. Veldig gode! https://meny.no/varer/kjott/kjottretter/kjottboller/kjottboller-7020098000235 Skal se etter disse neste gang jeg er innom en Kiwi (desverre sjeldent grunnet avstand), 👌 1 1 Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 21. mars Del Skrevet 21. mars Shin Ramyun Black-nudler, kyllinglår med skinn, to egg, litt vårløk og chili crisp. Steiker låret i panne til den får gyllen farge, så i ovnen på 180 C i 25-30 minutt. Juicy! Koker nudler etter pakka, egg åtte minutt og server med litt chili crisp på toppen. Hurtigversjonen er med ferdigsteikt kylling frå kjøleskapet. Ferdigsteikt frå butikken går, men fort gjort å kjøpe kyllingbryst, steike og ha restar i kjøleskapet. Dei på butikken er ganske tørre greier. Lår er kanskje ikkje heilt nødvendig med så mykje smak i suppa. Bryst er heilt ok og litt enklare sidan du slepp bein. Helst med skinn, men utan fungerer det òg. 1 4 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 21. mars Del Skrevet 21. mars Hvis jeg ikke blir nedstemt kjører vi Dr. Oetker "Pizza Pollo" i dag. 2 2 Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 21. mars Del Skrevet 21. mars (endret) Hadde noen ovnsbakte grønnsaker fra i går, serverte det med sjaslik og litauisk grillsaus. Har ikke trædd kjøttet på grillspyd, for det var forhåndsstekt og trengte bare å varmes opp i ildfast form. Den lokale polske importbutbukken selger slikt kjøtt i ferskvaredisken noen ganger. Da hamstret jeg og frøs det. Endret 21. mars av Mannen med ljåen 3 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå