Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Duriello skrev (1 minutt siden):

Fikk en digg plukkfisk da jeg var innlagt på sykehus i sommer. Masse bacon, og plukkfisken minnte mer om en fiskegrateng som ikke var gratinert/stekt i ovn.  (Fiskegrateng er av en eller annen grunn er livretten min). Nydelig!

Fiskegrateng, er ogsaa en av livrettene mine.

Det maa vaere mye potetbiter  i plukkfisken, slarvet most, synes jeg

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
:utakt skrev (På 13.1.2025 den 21.10):

Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften. Bloggen ville bruke friske grønnsaker, men jeg var lat i dag og kjøpte en pose frosne wokgrønnsaker. Greit nok, og sparte meg for en del kuttejobb.

https://www.stabilmat.no/wok-med-kylling-nudler-og-hjemmelaget-enkel-woksaus/

Sausen var skikkelig god.

 

Dette ble dagens middag. Takk for oppskriften! 😀

ZVw0dnR.jpeg

Knallgodt 😀

 

Bilde av mitt resultat.

Jeg brukte også frosne kinawok-grønnsaker. Hadde oppi usaltede cashewnøtter.

Brukte disse nudlene, praktisk i porsjonspakning fra asiatisk importbutikk.
51jpYEiXJwL_fa1daf6e-24cb-4bde-aa70-9635

Liker at oppskrift-siden lar deg velge antall porsjoner, så slipper du brøkregning/multiplikasjon hvis du skal lage stor eller liten mengde.

Endret av Mannen med ljåen
  • Liker 3
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (5 minutter siden):

Og mektig, jeg hadde et surdeigs rundstykke attåt.

Oksehalesuppe har ikke jeg vaert borti, siden jeg var guttunge og det var Toro sin, tror jeg.

Hoeres skikkelig god ut, heimelaga.

Finner man oksehale i vanlige butikker, meny, slakter?

Er det billig?

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Gå gjerne i slakter-avdelingen på en større matbutikk, og se etter nedprisede datovarer/tilbud.
Google oppskrift etterpå, finn ut hva det kan brukes til. Kan fort bli bedre og billigere enn å bestemme seg for en plan på forhånd, og betale full pris for ingrediensene. En gang for mange år siden impulskjøpte jeg billig høyrygg. Resultatet ble en god søndagsmiddag med løksaus. Hadde ikke skjedd uten at butikken hadde nedpriset varen.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Karltorbj skrev (2 timer siden):

Oksehalesuppe har ikke jeg vaert borti, siden jeg var guttunge og det var Toro sin, tror jeg.

Hoeres skikkelig god ut, heimelaga.

Finner man oksehale i vanlige butikker, meny, slakter?

Er det billig?

På Nordby i Sverige er det billig, vi kjøpte på Nordby köpcenter, de har på Coop også i Strømstad, men der er det dyrere.

I Norge tror jeg de skal ha det på Meny butikker, om du ikke har Slakter i butikken slik vi har i Østfold der min familie kommer fra.

Endret av Gouldfan
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

"Tandoorifisk" (stekt ørretfilet, krydret med tandoorikrydder), ris, salat og rømmedressing. 

Jeg husker ikke hvem som anbefalte meg å krydre rød fisk med tandoori. Det høres helt bonkers ut, men det funker faktisk veldig bra! Så der har dere et tips dere kan teste ut. 

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...