Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jarmo skrev (3 timer siden):

Jada, bare å prøve med andre pølsetyper også. Det har jeg gjort.

Pappa er jo død nå men når han bodde hjemme så skiftet butikken vi handlet i over til Bunnpris og pappa elsket pølser også kjøpte vi en pakke med Kløver pga Gilde grill var utsolgt og etter det gikk det bare i Kløver det tristeste var at Bunnpris butikken ble lagt ned og det ble Extra i stedet og de gode pølsene måtte byttes til Gilde og skal jeg ha kløver nå må jeg kjøre til Elveveien i Larvik ☹️ da skal jeg prøve med Gilde 😀

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Fjordland risengrynsgrøt. 

Etter at jeg fikk induksjonsovn har denne blitt mye bedre en den jeg kokte selv før i tia.. 🫣

Fikk liksom ikke regulert varmen godt nok så den svei seg hver gang...

Men fjordland sin er god nok så da slipper jeg å prøve. 🥳

Endret av Duriello
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ørretpakker i dag.

Fiskefileter legges i aluminiumsfolie og krydres med salt og pepper, en dæsj lime, og toppes med sukkererter, ingefær, purre, tomater og hva annet du har i kjøleskapet. Pakk sammen folien, inn i ovnen på 220 grader i 20 minutter, ta ut og pakk opp. 

Enkelt og godt! 

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Peanut skrev (17 minutter siden):

Det skulle egentlig være ribbe, men det skar seg i ovnen, så det ble i stedet medisterkaker med potetmos, saus og rødkål. 
 

☹️

Surt! 🙄

Digg med medisterkaker og da.

Ble medisterkaker med poteter, grønnsaker og brun saus her idag.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
oOF skrev (2 timer siden):

Pasta og kebabkjøtt fra Gilde. Det blir nok siste gangen jeg kjøper dette, det var ikke noe særlig å skryte av.

Kva brukte du som saus? 

Kebabkjøttet frå Gilde er skinke med litt krydder, så i seg sjølv er det ikkje veldig spennande. Kjøttet har lite smak, så det viktigaste er at kebabkrydderet ikkje kræsjer med pastasausen. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...