Gå til innhold

Dagens middag


*NORGE*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jarmo skrev (3 timer siden):

Jada, bare å prøve med andre pølsetyper også. Det har jeg gjort.

Pappa er jo død nå men når han bodde hjemme så skiftet butikken vi handlet i over til Bunnpris og pappa elsket pølser også kjøpte vi en pakke med Kløver pga Gilde grill var utsolgt og etter det gikk det bare i Kløver det tristeste var at Bunnpris butikken ble lagt ned og det ble Extra i stedet og de gode pølsene måtte byttes til Gilde og skal jeg ha kløver nå må jeg kjøre til Elveveien i Larvik ☹️ da skal jeg prøve med Gilde 😀

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-aNZFa3

Latskap i dag også. Bare Toro Spaghetti a la Capri mikromat, toppet med masse parmesan, og Pasta Rosso krydderblanding.

Lenke til kommentar

Fjordland risengrynsgrøt. 

Etter at jeg fikk induksjonsovn har denne blitt mye bedre en den jeg kokte selv før i tia.. 🫣

Fikk liksom ikke regulert varmen godt nok så den svei seg hver gang...

Men fjordland sin er god nok så da slipper jeg å prøve. 🥳

Endret av Duriello
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Duriello skrev (20 minutter siden):

Og vi slår til med enda en dag med fjordland risengrynsgrøt... 😂

Jeg trodde det var Fjordland på meg i dag også, men det var "Fersk og ferdig". 

Lasagne. Laget en salat ved siden av. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ørretpakker i dag.

Fiskefileter legges i aluminiumsfolie og krydres med salt og pepper, en dæsj lime, og toppes med sukkererter, ingefær, purre, tomater og hva annet du har i kjøleskapet. Pakk sammen folien, inn i ovnen på 220 grader i 20 minutter, ta ut og pakk opp. 

Enkelt og godt! 

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Peanut skrev (17 minutter siden):

Det skulle egentlig være ribbe, men det skar seg i ovnen, så det ble i stedet medisterkaker med potetmos, saus og rødkål. 
 

☹️

Surt! 🙄

Digg med medisterkaker og da.

Ble medisterkaker med poteter, grønnsaker og brun saus her idag.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Duriello skrev (41 minutter siden):

Digg med medisterkaker og da.

Merkelig nok så syns jeg at Gildes medisterkaker har blitt bedre i siste årene. Mer smak. Koker de med kjøttbuljong.

Endret av Jarmo
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
oOF skrev (2 timer siden):

Pasta og kebabkjøtt fra Gilde. Det blir nok siste gangen jeg kjøper dette, det var ikke noe særlig å skryte av.

Kva brukte du som saus? 

Kebabkjøttet frå Gilde er skinke med litt krydder, så i seg sjølv er det ikkje veldig spennande. Kjøttet har lite smak, så det viktigaste er at kebabkrydderet ikkje kræsjer med pastasausen. 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...