:utakt Skrevet 26. november Del Skrevet 26. november Fiskegrateng (Findus), poteter og revet gulrot. 2 Lenke til kommentar
Maskinfører Skrevet 26. november Del Skrevet 26. november Jarmo skrev (3 timer siden): Jada, bare å prøve med andre pølsetyper også. Det har jeg gjort. Pappa er jo død nå men når han bodde hjemme så skiftet butikken vi handlet i over til Bunnpris og pappa elsket pølser også kjøpte vi en pakke med Kløver pga Gilde grill var utsolgt og etter det gikk det bare i Kløver det tristeste var at Bunnpris butikken ble lagt ned og det ble Extra i stedet og de gode pølsene måtte byttes til Gilde og skal jeg ha kløver nå må jeg kjøre til Elveveien i Larvik ☹️ da skal jeg prøve med Gilde 😀 1 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-aNZFa3 Skrevet 26. november Del Skrevet 26. november Latskap i dag også. Bare Toro Spaghetti a la Capri mikromat, toppet med masse parmesan, og Pasta Rosso krydderblanding. Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 30. november Del Skrevet 30. november (endret) Fjordland risengrynsgrøt. Etter at jeg fikk induksjonsovn har denne blitt mye bedre en den jeg kokte selv før i tia.. 🫣 Fikk liksom ikke regulert varmen godt nok så den svei seg hver gang... Men fjordland sin er god nok så da slipper jeg å prøve. 🥳 Endret 30. november av Duriello 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 4. desember Del Skrevet 4. desember Og vi slår til med enda en dag med fjordland risengrynsgrøt... 😂 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 4. desember Del Skrevet 4. desember Duriello skrev (20 minutter siden): Og vi slår til med enda en dag med fjordland risengrynsgrøt... 😂 Jeg trodde det var Fjordland på meg i dag også, men det var "Fersk og ferdig". Lasagne. Laget en salat ved siden av. 1 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 12. desember Del Skrevet 12. desember Chili con carne i dag. Litt kjip oppskrift, men det ble greit nok. 2 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 13. desember Del Skrevet 13. desember Ørretpakker i dag. Fiskefileter legges i aluminiumsfolie og krydres med salt og pepper, en dæsj lime, og toppes med sukkererter, ingefær, purre, tomater og hva annet du har i kjøleskapet. Pakk sammen folien, inn i ovnen på 220 grader i 20 minutter, ta ut og pakk opp. Enkelt og godt! 2 2 Lenke til kommentar
Peanut Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember Det skulle egentlig være ribbe, men det skar seg i ovnen, så det ble i stedet medisterkaker med potetmos, saus og rødkål. ☹️ 1 4 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember Peanut skrev (17 minutter siden): Det skulle egentlig være ribbe, men det skar seg i ovnen, så det ble i stedet medisterkaker med potetmos, saus og rødkål. ☹️ Surt! 🙄 Digg med medisterkaker og da. Ble medisterkaker med poteter, grønnsaker og brun saus her idag. 1 1 Lenke til kommentar
oOF Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember (endret) Pasta og kebabkjøtt fra Gilde. Det blir nok siste gangen jeg kjøper dette, det var ikke noe særlig å skryte av. Endret 15. desember av oOF 1 1 Lenke til kommentar
:utakt Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember I dag kuttet vi opp en del rotgrønnsaker og la i en ildfast form. Vi kuttet kyllingfilet i biter og hadde over. Krydret med salt, pepper og provencekrydder. Inn i ovnen en snau halvtime, gode greier. 2 2 Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember (endret) Duriello skrev (41 minutter siden): Digg med medisterkaker og da. Merkelig nok så syns jeg at Gildes medisterkaker har blitt bedre i siste årene. Mer smak. Koker de med kjøttbuljong. Endret 15. desember av Jarmo 1 Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember Jarmo skrev (1 minutt siden): Merkelig nok så syns jeg at Gildes medisterkaker har blitt bedre i siste årene. Enig, så lenge det er de som heter Våre beste medisterkaker. Men går mest på ett lokalt slakteri sin variant. 🤤 1 1 Lenke til kommentar
Iterion Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember Pinnekjøtt fra julemiddagen jeg hadde med noen kompiser i går 🤤 Jeg lagde pinnekjøtt og han ene kompisen lagde ribbe. 2 Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember Lørdag: Tapas sammen med kamerater. Mitt bidrag var rakfisk-wraps. Søndag: Rester + Quesedillas 1 1 Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember Dagens middag var grøt, 7 kroner for 1 kg grøt.. Skal ha resten etter på nå, grøt til kveldsmat. 2 Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 15. desember Del Skrevet 15. desember oOF skrev (2 timer siden): Pasta og kebabkjøtt fra Gilde. Det blir nok siste gangen jeg kjøper dette, det var ikke noe særlig å skryte av. Kva brukte du som saus? Kebabkjøttet frå Gilde er skinke med litt krydder, så i seg sjølv er det ikkje veldig spennande. Kjøttet har lite smak, så det viktigaste er at kebabkrydderet ikkje kræsjer med pastasausen. 1 Lenke til kommentar
Hansien Skrevet lørdag kl 22:03 Del Skrevet lørdag kl 22:03 Kveldens middag til arbeidet ble Biff, ovnsbakt brokkoli, pomfri og sennepsaus 1 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå