Gå til innhold

Strømmetjenester (Netflix, HBO, Spotify, ...) og splittet husholdning


Roland Knirk

Anbefalte innlegg

Samlivsbrudd, to barn, den ene forelderen har flyttet ut, men begge foreldre har delt omsorg. Abonnementer på strømmetjenester som Netflix, HBO, Spotify, m.fl. står på opprinnelig husstand.

 

Barn fra husholdningen med abonnementet har vel anledning til å bruke disse tjenestene med sitt abonnement når de er hos den andre forelderen? Hvis så, må dette være på egne, medbrakte enheter (PC, nettbrett, mobil), eller kan de også bruke abonnementet på enheter i den andre husholdningen? Og hvis sistnevnte er OK betyr dette egentlig også at i praksis kan forelderen i den andre husholdningen bruke samme konto under påskudd at det er barna som bruker den (selv om dette sannsynligvis bryter med tjenestenes bruksvilkår)?

Endret av Roland Knirk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Man kan bruke streamingtjenestene hvor som helst innenlands. Men de fleste har begrensninger på hvor mange enheter kontoen kan være aktivert på samtidig, typisk rundt 5.Er ikke verre at man kan fjerne gamle enheter for å gjøre plass til nye. I tillegg til dette er det også begrensninger på hvor mange som kan streame samtidig. Videre kan jeg også legge til at de fleste videostreaming-tjenestene har logg slik at kan man se all aktivitet på kontoen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Flott, takk for svar. Da tror jeg vi trygt kan bruke tjenesten fra begge adresser. Det er vel neppe opp til strømmeselskapene å definere hvilken familiekonstellasjon og familieforhold man har -- de voksne har jo også lov til å være på besøk hos hverandre, eller å bytte på å bo i familieboligen og i leiligheten.

 

Og antall enheter får man selvfølgelig holde styr på.

Endret av Roland Knirk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...