Gå til innhold

tilbakemeldinger om itbutikken


Anbefalte innlegg

bare lurer om hvor mange som har hatt streben med itbutikken, og roy.

Positive svar vet vi allerede, rask levering og billige priser, men jeg tar service med prisen, saa har du noe aa klage paa, post det her!

 

Positive poster er ikke onsket ;-) lag et eget emne!

Kunne nesten vaert moro med et poll her...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Thorvald Skrevet 16/12/2003 : 06:15

  Drittslenging altså!!!! 

 

Veldig noyaktig, og satt paa kornet kan du vel si dette! Men jeg ber ikke om aa ****** noe som ikke er sant... Saa her er det bare fakta, vet at det finnes en god del negative erfaringer, selvfolgelig maa det finnes en rekke positive, men mine erfaringer med it butikken har alle vaert negative. Og da vil jeg vite hva andre har hatt problemer.... slik at folk kan lese og gjore opp sin egen mening for serios itbuttikken er. Ville i dette tilfelelt ikke kalt det dritt kasting, men konstruktiv krittikk vinklet inn fra en side.

 

En sak har alltid to sider, og den ene siden er god pris, rask levering.

Den andre vil komme opp her!

Lenke til kommentar

Hehe - hvilken tilfeldighet! Har nettopp sendt avgårde en meget krass mail til Roy og Itbutikken.

Har en retursak der som har pågått i over 3 mnd nå. Har oxo fått beskjed om at pakke er sendt i posten til meg, men ingen pakke kom og pakkenummeret jeg fikk er ikke gyldig. Har holdt på med løgn og fanteri hele tiden. Og hva med kundetelefonen deres, de svarer jo aldri der - aldri hørt om noen som har fått svar der enda. Skandale hele shoppen spør du meg.

Lenke til kommentar

Ikke at jeg ønsker å forsvare ITbutikken på noen måte, men topicstarter har laget denne posten helt meningsløs. Fortell om alle dine negative problemer med ITbutikken. Butikken vil da bli dømt sør og vest. Selv ikke komplett.no eller PSdata, som begge har god service, ville kommet godt ut av dette. Det finnes mange som sikkert har negative erfaringer med dem. Den andre delen, ca 95%, skal ikke få forklart seg her.

 

Tenk litt da. Hva nyttig får du vite når du kun vil vite det negative? At butikken er dritt selvfølelig. Du ønsker å høre masse dritt om dem, og selvfølgelig får du et dårlig inntrykk. Hva forventer du?

 

Mening med "webshoperfaringer" er at skal få vite "alt" om nettbutikken, på godt og ondt, ikke som ren skremmsels eller reklame kampanje.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...