Gå til innhold

Friår og budsjett på kr. 150.000,-


Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt å forlenge årets sommerferie med ca. ett år, og har kr. 150.000,- til disposisjon. Denne summen skal dekke bolig, mat, klær og lokal transport osv. og i utgangspunktet har jeg tenkt å oppholde meg i EU-land. Altså ca. kr. 15.000 pr. mnd.

 

For meg er bolig relativt viktig og vil helst ha leilighet med AC og ellers mest mulig luksus. Det kan være sjø/syden eller storby, men ser for meg sjø i sommermånedene og storby i vintermånedene. Jeg er litt usikker på hvordan jeg går frem med tanke på leie av leilighet/bolig. Noen som har tips her?

I utgangspunktet tenker jeg å kikke litt på airbnb og Finn.no for å se om nordmenn leier ut ferieboligen sin i lengre perioder. Jeg har også vurdert all inclusive hotell om jeg finner noe på tilbud. Om jeg bor i sentrum eller litt utenfor spiller ingen rolle men da må jeg ta kostnader til leiebil med i bildet.

Jeg har ikke tenkt å lage noen detaljert plan men reise litt rundt etter som klima og lysten endres. Jeg kan fint bo måneder på samme plass om triveselen er på topp.

Tips & tricks tas i mot med takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...