Gå til innhold

GPU priser mot normalisering?


roynorb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ryktene skal ha det til at Nvidia feilberegnet og bestilte for mange kjerner fra produsentene sine under den verste miner-bølgen og nå sitter på et større lager enn de regnet med. Det spekuleres også om at det er derfor vi ikke har sett nye kort enda. De har ikke noe insentiv til å pumpe ut noe nytt enda.

 

Kilde: I dunno, leste det på Internett ett eller annet sted så da må det være sant.

Lenke til kommentar

 

Er det en lansering av nye kort rundt hjørnet, eller lønner det seg ikke å bruke GPU til å grave bitcoin lenger?

 

Jepp, og jepp. :p

 

Skjønt, du kan jo høre i krypto tråden om ikke det er mulig å tjene penger fremdeles. Det tror jeg vel kanskje det er, så lenge du allerede eier, eller har tjent inn skjermkortet ditt allerede. Altså at du kan tjene mer på mining enn miningen koster i strømforbruk i det minste. Men jeg vet ikke... Bare at det ikke er nok å tjene til at folk gambler store summer i innkjøp av skjermkort lenger ihvertfall...

Lenke til kommentar

Det ville jo være en fornuftig tanke innenfor kapitalismen det å inntjeningsmessig prøve å justere seg inn til å møte det potensielle markedsbehovet, selv om kryptovaluta er rimelig shady greier i sin initielle versjon. De ønsker nok å tømme lagrene sine og samtidig tjene mest mulig på det de sitter på, så sånn sett er det vel bare snakk om litt ekstra tid til å selge unna. Lagrene er neppe utømmelige, og jeg tror nVidia uansett har mye spennende i pipeline som de neppe ønsker å gå for hardt ut med for å bremse salget av current-gen. Sånn tenker stort sett alle kapitalistiske selskap.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Skjermkortprisene har definitivt droppa mye. Komplett har jo helt "rå" priser på Vega (konkurransedyktig med 1070 igjen) og RX-serien. Kan se ut som om de prøver å tømme lagrene i påvente av noe nytt. En representant for Lenovo tabba seg ut nylig og sa at legion-serien blir oppdatert med 11xx- på senhøsten så det skjer nok ting snart. Når AMD tenker å komme med noe nytt for gamere vet vi mindre om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...