Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvor handler dere sex leketøy og hva?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel.

Det desidert beste leketøyet som alltid vil være bra er en magic wand. Det er en massasjestav til bruk på klitten hennes.

Bruk likesågodt noen kroner på en av god kvalitet og kraftig vibrasjon - dere vil uansett ikke angre på det kjøpet.

 

Nest på lista vår er en esse liberator chair. Det er igrunn et slags møbel i skumgummi med trekk som tåler oljer m.m og kan tas av for å vaskes. Med den sofaen blir selv de vanskeligste stillinger behagelige sånn at dere kan holde på lenge.

 

Ellers er penisringer kjekt å ha for en forandring i ny og ne. De koster nesten ingenting.

 

Fleshlight er også kjekt å ha. Hun kan bruke den på deg eller du kan bruke den mens hun jobber med tunga her og der. Når det gjelder Fleshlights så er min erfaring at de billigste er de beste. Faktisk så er favoritten sleeves fra tenga. De koster veldig lite og er lette å vaske.

 

Buttplugs kan være gøy, men når det gjelder å ha ting oppi der så er det nok stor forskjell på folk. Noen elsker det og andre hater det. Fyller du henne opp med en buttplug så vil du merke at hun oppleves trangere, noe som kam være stas.

 

Bondage utstyr er ikke verdt å bruke penger på. Sex butikkene overpriser slikt noe helt sinnsykt og du kan finne akkurat de samme tinga på biltema for en brøkdel av prisen. Strammebånd, tau og karabinkroker. Spør du meg så ser det også ti ganger stiligere ut når utstyret ser industrielt ut isteden for silke i tillegg :)

 

Oljer kan du også lage selv.

Vi bruker matolje som vi lagrer vaniljestenger i slik at oljen får en god lukt. Oljer som du kjøper er litt bedre ettersom de varer lengre, men de er så dyre at det ikke er verdt det. Lager du det selv så koster det nesten ingenting for litervis med olje.

 

Et behagelig blindfold kan være verdt pengene. Et med myk skumgummi foran ansiktet sånn at det ikke blir ubehagelig i lengden eller at du kan se ut av sidene. Fjerner du sansene med blindfold og headset med musikk så blir det fort veldig spennende når den andre utfolder seg.

Lenke til kommentar

Vi har aldri prøvd noe sex leketøy, men tenker å utforske litt. Hvor handler dere og hva? Helst på nett... 

Har dame så blir å prøve ut ting med henne  :)

Selv om dere foretrekker å handle på nett, så er det ikke så dumt å nevne hvor dere bor (i hvert fall sånn ca.) Mange bra butikker rundt omkring i landet som i motsetning til nettbutikker gir dere mulighet til å ta produktene i øyensyn og har personale som gjerne svarer på spørsmål (og uansett hvor flaue og teite dere skulle føle at spørsmålene deres er, så kan jeg garantere at de som jobber i en sexleketøybutikk har hørt verre).

 

Bondage utstyr er ikke verdt å bruke penger på. Sex butikkene overpriser slikt noe helt sinnsykt og du kan finne akkurat de samme tinga på biltema for en brøkdel av prisen. Strammebånd, tau og karabinkroker. Spør du meg så ser det også ti ganger stiligere ut når utstyret ser industrielt ut isteden for silke i tillegg :)

Mnøh...

 

En personlig anekdote: Jeg hadde en gang en affære med en fager ung kvinne som i hvert fall prinsipielt var ganske eventyrlysten av seg i senga. Problemet var at hun hadde blitt skremt vekk fra å eksperimentere av en tidligere partner som... vel, ikke helt visste hva han drev med. Noe som blant annet medførte at hun hadde nerveskade i den ene hånden fra et mislykket bondageforsøk.

 

Så akkurat når det kommer til ting som kan legge press på blodårer og nerver, så bør man enten sørge for å skaffe seg god peiling på hva man driver med, eller legge litt penger i produkter som gjør det enkelt og trygt.

Lenke til kommentar

Så akkurat når det kommer til ting som kan legge press på blodårer og nerver, så bør man enten sørge for å skaffe seg god peiling på hva man driver med, eller legge litt penger i produkter som gjør det enkelt og trygt.

Har hørt at folk kan drepe hverandre med puter. Tullinger er det ikke mangelvare på. Poenget mitt er at produktene er identiske - eneste forskjellen er at én av kjedene prøver å profilere den samme varen som "spesialisert" og fancy. Noe det ikke er og dermed er det lite poeng i å kaste bort penger på noe som er prisa opp 900%

Nylon er nylon. Det blir ikke mer spesielt av at de limer "shades of grey" på det.

Lenke til kommentar

Nylon er nylon. Det blir ikke mer spesielt av at de limer "shades of grey" på det.

Med tanke på hvor mange ganger jeg har gitt meg selv brannsår i hendene med nylontau, så ville jeg i hvert fall ikke hatt det i nærheten av edlere deler  :ermm:

 

Skal du ha tauverk som er snilt mot hud så høres seil- eller klatresportsjapper ut som et sikrere veddemål spør du meg.

 

Og poenget mitt ellers er at hvis den inkompetente eksen til min sommerflørt hadde brukt noe som var laget til formålet og fordelte trykket utover en større overflate i stedet for en enkelt runde med billig tauverk, så hadde skaden antagelig ikke oppstått. Det er en grunn til at klatrere bruker klatreseler...

Lenke til kommentar

Ja, og de fallselene handler de ikke på kondomeriet :p

 

Likeledes kan du handle en fuckingmachine til 6000 kroner på ei pornosjappe eller et stempel til 200 kroner fra ali og med et par skruer og muttere så har du akkurat det samme laget av akkurat de samme delene.

Eneste forskjellen er at du ikke betalte 5000 kroner for et klistremerke/emballasje med ei naken dame.

 

Nylon bånd fra kondomeriet er samme nylon som alle andre steder som selger nylon bånd.

Endret av Invader Zim
Lenke til kommentar

Jeg handler hvor enn det jeg vil ha er billigst. Sexleketøy er forbruksvare, Lelo-vibratorer til over 1000 kroner er vanvittig.

 

For damer har man så mye forskjellig at det er vanskelig å orientere seg. Begynn et sted og se hva dama liker, det er mye moro man kan ha med litt leketøy.

 

For menn finnes det utelukkende søppel. Riktignok subjektivt, men jeg har enda ikke funnet én eneste ting som ikke er komplett verdiløst.



Anonymous poster hash: 62cb1...ca6
Lenke til kommentar

Ja, og de fallselene handler de ikke på kondomeriet :p

Kanskje ikke, men stikker du nesen inn i det bakerste rommet på erotikk1 i Trondheim så har de ganske mye som ser ut som det tåler en del kroppsvekt uten at du risikerer å stenge av blodtilførselen  :shrug:

 

Nylon ville jeg som sagt ikke hatt mot hud i det hele tatt. Uansett om det var kjøpt på Biltema eller Kondomeriet.

Endret av Sutekh
Lenke til kommentar

Kanskje ikke, men stikker du nesen inn i det bakerste rommet på erotikk1 i Trondheim så har de ganske mye som ser ut som det tåler en del kroppsvekt uten at du risikerer å stenge av blodtilførselen :shrug:

 

Nylon ville jeg som sagt ikke hatt mot hud i det hele tatt. Uansett om det var kjøpt på Biltema eller Kondomeriet.

Nær sagt alt av bondageutstyr og sexhusker som du snakker om er laget av nylon i mer eller mindre grad.

Du binder ikke noen du er glad i med fiske sene av nylon for å si det sånn. Du velger bånd etter bruk. Trenger ikke en fem tonns lastestroppe for å holde fast en arm selv om det også er å oppdrive. Man trenger heller ikke kjøpe en ø200mm buttplug om man bare har plass til en finger. Eget vett må man bruke uansett om man handler på kondomeriet eller jula :p

Lenke til kommentar

Nuvel. Skal man ha alt i lær snakker man også om de øverste prisklassene fra spesialist. Spør det meg handler det mer om å appelere til fetish enn faktisk komfort. Ikke noe jeg ville anbefalt til noen nye i gamet - men igjen, mitt innlegg handlet ene alene om å unngå å bruke unødig mye penger. 99% av mainstream bondage utstyr er av syntetiske materialer. Går greit for de fleste.

Lenke til kommentar

Tau, blindfold og cuffs blant annet. Har også kjøpt sæd-etterligning, en type glidemiddel. Gøy å grise til dama med dette og fylle henne opp med det. Ser og føles ut som hun var vært i en heftig gangbang. Kjøper alt på club4-shop. Gidder ikke kjøpe på nettbutikk...

Synes forøvrig tauet på sexbutikken er mye mykere, glattere og gir ikke brannsår. Litt dyrere er det jo...

 

Anonymous poster hash: 34a62...348

Lenke til kommentar

Når det kommer til tau så er det ekstremt mye forskjellig type tau. Mitt råd som bondage-nerd er følgende.

 

1. Gå for enten hamp/jute/lin og naturfiber tau som kan handles fra diverse bondage forhandlere. Jeg har handlet fra www.twistedmonk.com som yter god service og har knall kvalitet på hampetau. Finnes flere andre butikker også. Ikke billigst, men kvaliteten er der og "ektefølelsen" for Shibari/Kinbaku (Japansk/orientalsk bondage) blir bedre.

 

2. Dra innom en båtforetning og kjøp tau som er av flettet bomullskappe med fiberkjerne. Gjerne en som ikke er for glatt i overflaten. Hold dine egne finger mellom tau og huden til den man skal binde opp, da kjenner man friksjon og varme utvikling. Går man for tau som er for glatt så vil knuter lettere glippe. Se bilder på linker. Kapp tau i ønsket lengde og smelt endene slik at de ikke fliser seg opp.

https://www.redningsselskapet.no/content/uploads/2015/11/P%C3%A5lestikk_del2.png

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMuSeSKZaS8J5qozfwzIHhDlx73T5Lxhs2aE_q3U8HmeoEd8KA

 

Anbefaler å ikke kjøpe "blått nylontau" som fås billig eller tilsvarende. De egner seg ikke til bondage og potensielt fibre kan stikke inn u hud. https://www.verktøy.no/media/catalog/product/t/a/tau-bla-4mmx20m-scanflex.jpg

 

Klatretau vil jeg heller ikke anbefale for bondage pga noen faktorer. 1. Klatretau er ofte spesifisert til å ha en viss glatthet i hoveflaten (ref knuter slipper). 2. Klatretau skal ha en viss stivhet som gjør at knuter bli vanskeligere å få til å sitte skikkelig. 3 klatretau skal ha en viss flex som da vil bremse en klatrer som faller og ikke ett hardt rykk, dette for å avlaste både festepunkter i fjellet og klatreren selv. klatretau er også veldig dyrt, og med hensikt da de har høy kvalitet.

 

Det er mye som egner seg til bondage, men gå for tau med god kvalitet som føles riktig. Jeg har seilbåt tau som er brukt til bondage i over 20 år og de er tilsvarende like bra som da jeg kjøpte de! Spar penger i det lange løp og øk sikkerhet ved å kjøpe kvalitet.

 

Skulle noen ha spørsmål om BDSM utstyr, tau etc så bare spør her på forum eller PM.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...