Gunfreak Skrevet 21. juni 2018 Del Skrevet 21. juni 2018 Tenker ikke på den vanlige cheddar. Men den hvite osten som de bruker på den "tasty bacon" eller hva den henter. Lenke til kommentar
Gabri3L Skrevet 22. juni 2018 Del Skrevet 22. juni 2018 Tenker ikke på den vanlige cheddar. Men den hvite osten som de bruker på den "tasty bacon" eller hva den henter. Du har ikke vurdert å sjekke hos McDonalds? Ser ikke ut som noe man finner i butikken akkurat. Og litt merkelig med Emmentaler (51%), men så etterpå; ost (9%). Er ikke Emmentaler "ost" liksom? (En svært god ost forøvrig. ) Lenke til kommentar
fo2re Skrevet 22. juni 2018 Del Skrevet 22. juni 2018 naturlig ostesmakaroma - hvem selger det? Lenke til kommentar
Gabri3L Skrevet 22. juni 2018 Del Skrevet 22. juni 2018 naturlig ostesmakaroma - hvem selger det? Noe må man jo bruke det til? Lenke til kommentar
Kajac Skrevet 22. juni 2018 Del Skrevet 22. juni 2018 Tidligere tror jeg de brukte Jarlsberg på Big Tasty Bacon. Lenke til kommentar
Gabri3L Skrevet 22. juni 2018 Del Skrevet 22. juni 2018 (endret) Emmentaler og Jarlsberg er ganske like på smak, begge er "sveitserost", eller Emmentaler er vel egentlig sveitserosten.. Når jeg er i Sverige foretrekker jeg faktisk Emmentaler. Jarlsbergs produserer jo også i Irland, og "Jarlsberg" derfra er ikke like god. Jeg misstenker det er derfra den "svenske" Jarlsbergen kommer fra. Da er det bedre å gå for den originale sveitserosten. Skjønt, Emmentaler produseres vel også på lisens rundt omkring. Så den kan variere en del i smak den også. Men jeg synes ikke det virker som den er like avhengig av råvarene som norsk Jarlsberg. Kanskje fordi Jarlsberg er litt mildere? Slik at den smakløse melken de har i Irland demper smaken enda mer? Endret 22. juni 2018 av Gabri3L Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 22. juni 2018 Forfatter Del Skrevet 22. juni 2018 Takk for tipsene. Prøvde Jarlsberg i dag. Var ikke samme i det hele tatt. Den på MCern har mer smak og samme smelta konsistens som cheddaren. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå