Salvesen. Skrevet 6. juni 2018 Del Skrevet 6. juni 2018 Takk for tips, honning skal jeg prøve. Bruker du flytende honning? Ja stemmer! Ligger en fin liten oppskrift på food wishes på youtube som jeg sverger etter om dagen, i tillegg er han svært fornøyelig å høre på(food wishes altså). Lenke til kommentar
Blouberg Skrevet 7. juni 2018 Forfatter Del Skrevet 7. juni 2018 Ja stemmer! Ligger en fin liten oppskrift på food wishes på youtube som jeg sverger etter om dagen, i tillegg er han svært fornøyelig å høre på(food wishes altså). Gleder meg til å prøve. Er midt inne i et kjøkken prosjekt så litt redusert funksjonalitet om dagen. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 7. juni 2018 Del Skrevet 7. juni 2018 Kva ovn har du og kor varm blir den? Eg har lyst ein Pizza Party, gassfyrt pizzaovn som får temperatur høg nok til å lage Napolitansk, men det må bli den dagen eg får hus. I dag brukar eg kjøkenovnen som går til 300C og steiker på stein. Med 6 minutt steiketid blir det meir New York-stil. Lagar den med surdeig og 48 timar fermentering. Er du glad i pizza så er surdeig definitivt verdt eit forsøk. 1 Lenke til kommentar
Blouberg Skrevet 7. juni 2018 Forfatter Del Skrevet 7. juni 2018 Jeg har en Alfa, 4Pizza gass. Sleit litt med å få jenvn temp til å begynne men, men de sendte meg et spjeld som jeg satte mellom ovn og pipe.Da funket det bedre. Kan se ut som de har sluttet med gassfyrt, fant bare den vedfyrte. Blir lett 500 grader i ovnen,300+ på steingulvet Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 7. juni 2018 Del Skrevet 7. juni 2018 Då blir det mogleg med Napoletansk. Kor lang steiketid får du? Når det gjeld spørsmålet i tråden så er eg einig i at biffbestikk eller liknande med gode tagger er fint til pizza. Lenke til kommentar
Blouberg Skrevet 7. juni 2018 Forfatter Del Skrevet 7. juni 2018 Normal tynn bunn tar ca 3 minutter. Calsone tar 6 minutt. Viktig å rotere rundt pizzaene dersom man har i flere.Ovnen tar 4 normale porsjons pizza. Man lærer seg hvor det er høyest temperatur. Lett å bli litt stressa når man sjonglerer mange i slengen. Har faktisk opplevd at en pizza brant når jeg tok den ut. Rimelig godt stekt med andre ord. Lenke til kommentar
Monolungo Skrevet 14. juni 2018 Del Skrevet 14. juni 2018 Gå på amazon.com og bestill kvalitetskutter med gode omtaler, gjerne med et hjul i stål på min 4" som kutter all toppingen godt ovenfra. Lenke til kommentar
Blouberg Skrevet 15. juni 2018 Forfatter Del Skrevet 15. juni 2018 Gå på amazon.com og bestill kvalitetskutter med gode omtaler, gjerne med et hjul i stål på min 4" som kutter all toppingen godt ovenfra. Det er pizza bestikk jeg leter etter. (: Lenke til kommentar
Blouberg Skrevet 28. juni 2018 Forfatter Del Skrevet 28. juni 2018 (endret) Endte opp med Modern House Pizza Angels Pizzabestikk fra Glass og Interiør. Grei pris, greit utsende, godt å bruke. Endret 28. juni 2018 av Blouberg 1 Lenke til kommentar
Brattus Skrevet 3. juli 2018 Del Skrevet 3. juli 2018 Kitchn har denne typen: https://www.kitchn.no/nettbutikk/bestikk/gaffel/46170131/ Jeg kjøpte akkurat denne da de også vil fungere fint for biffhttps://www.kitchn.no/nettbutikk/bestikk/bestikksett/178060/ Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 3. juli 2018 Del Skrevet 3. juli 2018 Peppes pizza sin kutter er ganske awesome! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå