Gå til innhold

USA innfører strengeste sanksjoner mot Iran noensinne


Anbefalte innlegg

I følge BBC News vil nå USA innføre de strengeste sanksjonene mot Iran frem til Iran kommer på bedre tanker om en atomavtale som også hindrer Irans innflytelse i regionen samt at de slutter med missilprogrammet og missiltesting. Sist gang amerikanerne innførte sanksjoner mot Iran under Obama ble Irans oljeproduksjon hardt rammet og de greide knapt å eksportere olje. Nå kommer mest sannsynlig det samme til å skje og vi vil mest sannsynlig få enda høyere oljepris ($100+?) og amerikanske forbrukere vil få føle det på deres økonomi også når de må betale mer for drivstoff.

 

Iran vil heller ikke stå stille å se på, det kommer snart en motreaksjon med opptrapping av missiler og militærtrening nær Hormuzstredet. EU er i en pinlig situasjon og europeiske selskaper må velge mellom Iran og USA.

 

Kommer Trumps harde politikk til å virke? Kommer Iran til å knele?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får håpe folket gjør opprør. Iranere er smarte og oppegående folk (i hvert fall de jeg kjenner), og de liker ikke regimet. Hadde Norge tatt imot flere fra Iran og færre fra andre steder så ville vi ikke vært truet av svenske tilstander. 

Endret av VRK18
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...