bojangles Skrevet 19. mai 2018 Del Skrevet 19. mai 2018 Dette var slapt TEK. Pelletsgriller har vært på det norske markedet i 3-4 år nå minst. Og alt dere klarte var å skrive en lettbeint artikkel helt uten å gå i dybden. Pelletsgrillene der er det store variasjoner. De enkleste er mest som en nummer to grill å regne, og egner seg egentlig kun for langtidsgrilling, og til nød kanskje en intensiv smoker økt. Skal man bruke pelletsgrill som primærgrill bør man velge en kombigrill som også har et par gassbluss for å få den viktige direkte varmen. Noen passerer dog 250 grader med full pes på vifta og for enkelte er det helt greit, kommer litt ann på hvilken type kjøtt en griller mye av. Når det gjelder en grillartikkel så hadde det vel vært mer passende steder å klemme ut artikkelen enn på Tek.no? Spesielt når dere ikke engang orket å kjøre en fullverdig test, ikke hadde gjort opp egne erfaringer eller hadde noe særlig å bidra med i forhold til pelletsgrill. Lenke til kommentar
KANE2009 Skrevet 19. mai 2018 Del Skrevet 19. mai 2018 Hva med en artikkel om den nye generasjonen infrarøde griller som er på vei inn i markeder nå? Har selv en fra infrabeam og kunne ikke vært mer fornøyd. Lenke til kommentar
bojangles Skrevet 31. mai 2020 Del Skrevet 31. mai 2020 On 5/18/2018 at 6:57 PM, Serpentbane said: Jeg har vært tilbøyelig til å forsvare en del av Tek.no's sidesprang frem til nå. Spesielt om det omhandler teknologi. Men diss iss getting redikkiløst... Jeg kan gjerne lese om grill, men jeg vil ikke lese om det her, selv om den kan kobles i et støpsel. Unntaket er om det kommer noe crazy greier der man kan se i grillen via et webcam og får varsel på mobilen når biffen er stekt middels rå eller om man må spa på mer kull... Tja kamera må du kanskje fikse selv, men alt det andre har vært på plass i årevis. Sleng på kjøttet på grillen, få på plass temp-prober i kjøttet og velg "program" mengde røk og temperatur. Du får beskjed på mobilen når maten er klar, du kan sjekke status underveis, kontrollere at temperaturen i grillen er jevn hele veien siden ute-temp og vindforhold kan påvirke om ikke grillen har doble vegger som en thermos. Du får kjøpt komplette griller, pellets-griller, kulegriller, og svære kjeramiske kullfyrte griller som alle gjør det du etterspør. Eller du kan kjøpe controller-kit som du bruker på din eksisterende grill. Lenke til kommentar
Bengt Who Skrevet 31. mai 2020 Del Skrevet 31. mai 2020 bojangles skrev (På 19.5.2018 den 3.20): Dette var slapt TEK. Pelletsgriller har vært på det norske markedet i 3-4 år nå minst. Og alt dere klarte var å skrive en lettbeint artikkel helt uten å gå i dybden. Når det gjelder en grillartikkel så hadde det vel vært mer passende steder å klemme ut artikkelen enn på Tek.no? Spesielt når dere ikke engang orket å kjøre en fullverdig test, ikke hadde gjort opp egne erfaringer eller hadde noe særlig å bidra med i forhold til pelletsgrill. Det du sutrer om står i artikkelen. Det er også med at de har vært vesentlig lengre på markedet enn du påstår. Fly flate for en slapp sutrer du er. Skriv nå litt skikkelig sutring når du først er i gang. Lenke til kommentar
Junk Inbox Skrevet 1. juni 2020 Del Skrevet 1. juni 2020 Hvordan fungerer et bål ? Er ild farlig, og er pølser spiddet på bål bedre enn andre pølser ? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå