Gå til innhold

GUIDE: Pellet-griller Bør din neste grill bruke pellet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har vært tilbøyelig til å forsvare en del av Tek.no's sidesprang frem til nå. Spesielt om det omhandler teknologi.

 

Men diss iss getting redikkiløst...

 

Jeg kan gjerne lese om grill, men jeg vil ikke lese om det her, selv om den kan kobles i et støpsel. Unntaket er om det kommer noe crazy greier der man kan se i grillen via et webcam og får varsel på mobilen når biffen er stekt middels rå eller om man må spa på mer kull...

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Den er dyr..ok..trenger strøm...ok..gir mindre varme..ok..og...? Det var det?

Er det bare meg eller kommer det ikke frem i artikkelen noen grunner til at man faktisk bør velge pellets grill over gass grill?

 

Enklere å bruke, kan brukes over tid, og renere?

Lenke til kommentar

Hei Tek,

 

gidder dere å kjøre noen tester av trampoliner, krølltenger, innleggssåler og oppvaskmiddel også nå når dere er inne i en så fin nedadgående kurve?

 

Sånn bare for å kjøre dette nettstedet rett i grava så snart som mulig liksom.

Lenke til kommentar

Hei Tek,

 

gidder dere å kjøre noen tester av trampoliner, krølltenger, innleggssåler og oppvaskmiddel også nå når dere er inne i en så fin nedadgående kurve?

 

Sånn bare for å kjøre dette nettstedet rett i grava så snart som mulig liksom.

 

Hvorfor skulle det være negativt?

Om trampolinen har wifi og kan styres med telefonen, eventuelt noe annet som passer inn på en side om tek...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du kan fint langtidsgrille med en kulegrill og et termometer. Bruk briketter og legg ca 3 briketter i høyden nesten hele veien rundt kanten nedi grillen. Tenn på i enden, så vil det brenne som en lunte. Strø røykeflis over kullene. Flis får du på OBs Bygg eller der de selger griller.

Skru igjen trekken og hold grillen rundt 120 grader, sjekk av og til. Pensle kjøttet med ett eller annet :-)

En vanlig størrelse grill kan holde koken i 7-10 timer på denne måten, grill/røyk gjerne digre steiker seigt kjøtt av typen høyrygg eller briskett, det blir helt utrolig bra, og det vil også se helt utrolig ut utseendemessig.

Legg kjøttet på alufolie slik at kjøtt saft samles opp i en aluform du plasserer midt mellom kullene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...