Dano Skrevet 7. mai 2018 Del Skrevet 7. mai 2018 Jeg spiste fiskepinner og ris til middag. Er dette normalt? Lenke til kommentar
depaderp Skrevet 7. mai 2018 Del Skrevet 7. mai 2018 om du liker fiskepinner og ris vil jeg si det er et ganske normalt valg. Spiste 1/2 tripple cheese big one pizza. Lenke til kommentar
Dano Skrevet 7. mai 2018 Forfatter Del Skrevet 7. mai 2018 om du liker fiskepinner og ris vil jeg si det er et ganske normalt valg. Spiste 1/2 tripple cheese big one pizza. Ok, jeg synes fiskepinner og ris passer bra sammen. Tripple cheese big one pizzaen høres veldig godt ut. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 7. mai 2018 Del Skrevet 7. mai 2018 Jeg spiste fiskepinner og ris til middag. Er dette normalt? Tror aldri jeg har spist denne komboen, men hørtes ikke helt feil ut. Finner nok en eller annen variant av dette i Asia:) Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 7. mai 2018 Del Skrevet 7. mai 2018 Pølse og spaghetti, 70-tallets taco. Et riktig herremåltid. Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 7. mai 2018 Del Skrevet 7. mai 2018 Royal Kaffe mocca til Middag og Snickers til dessert 1 Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 8. mai 2018 Del Skrevet 8. mai 2018 I dag hadde vi noen store lammepølser, potetsalat, grillet paprika, grillet mais, salat og hvitløksbaguetter. Vi pleier forresten å ha ris eller stekte poteter, remulade og raspet gulrot til fiskepinner, gjerne med en sitronbåt eller to presset over. Om det er normalt vet jeg ikke, men det er vel ikke særlig viktig..? Lenke til kommentar
JoseCuervo Skrevet 8. mai 2018 Del Skrevet 8. mai 2018 Pannekaker med bacon og blåbær. 1 Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 9. mai 2018 Del Skrevet 9. mai 2018 Kjøper torsk i blokk (400 gram), deler den i 2, så du får 2 stykker på 200 gram. 1 legger jeg i frysepose og i fryser, 1 legger jeg på tallerken så den tiner,. Når den er tint, varmer jeg litt rapsolje og meierismør i steikepanna. Salt, pepper og røkt paprikapulver på torske"blokken" (Den består av torskefiléter som er presset sammen til et stykke torsk). Steik på én side i ca 3 minutter på høy varme, snu den, skru varmen ned til lav. Deretter bruker du en skje til å konstant/fra tid til annen helle varm stekeolje fra steikepanna over fisken igjen. Da hjelper du den med å stekes jevnt. Samtidig koker du 250 gram grønnsaksblanding, tar ca 5 minutter, så det gjør man mot slutten. Fisken tar ca 20-25 minutter å steke skikkelig, siden den blokka er temmelig tykk og trenger god tid for å bli ferdig. Så skal den avkjøles litt også. Dette er mat du går ned i vekt av, og samtidig får mye energi. Stekesjyen fra panna blir sausen. Kan spise både som lunsj og middag. Kan variére med en kotelett i stedet for fisk fra tid til annen. Hvis du ikke er på diett, som meg, så kan du sikkert ha litt ris, potet eller pasta ved siden av også. Lenke til kommentar
depaderp Skrevet 9. mai 2018 Del Skrevet 9. mai 2018 Kald middag i dag, var tilbud på fylte krabbeskjell på coop. -Loff-Sitronmajones -Krabbe Lenke til kommentar
TheDarkSycamore - SCM Skrevet 9. mai 2018 Del Skrevet 9. mai 2018 Enda en slik type tråd!! Det finnes en unnder lekeplassen også med annet navn. Det siste du drakk/spiste? Lenke til kommentar
Skurupu Skrevet 10. mai 2018 Del Skrevet 10. mai 2018 I går spiste jeg hjemmelaget Bicol Express. Om én time er jeg ferdig på jobb og skal hjem for å spise hjemmelaget Pancit Bihon. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå