Gå til innhold

Her bygges verdens største undervannsrestaurant på en lekter i Lindesnes


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sett fra fiskens perspektiv så vil jo denne restauranten bli akkurat som ett akvarium, bortsett fra at det er mennesker på innsiden og fiskene står på utsiden og ser inn på oss tullinger som sitter og spiser :)

 

Enda godt at fiskene ikke kan lese kommentarfeltene på tu.no.... :-D

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skulle likt å lesa forretningsplanen. Er turistgrunnlaget til Lindesnes så stort at restaurantdrift vil løna seg? Men konseptet er stilig, og sjølve bygget vil bli ein attraksjon i seg sjølv. Spørsmålet er om det blir bærekraftig...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skulle likt å lesa forretningsplanen. Er turistgrunnlaget til Lindesnes så stort at restaurantdrift vil løna seg? Men konseptet er stilig, og sjølve bygget vil bli ein attraksjon i seg sjølv. Spørsmålet er om det blir bærekraftig...

Dette kommer til å gå så det griner i turistsesongen og som du sier blir det en attraksjon i seg selv, noe som igjen øker tilstrømningen til området og kanskje bidrar til å øke lengden på sesongen..

 

Så lenge de klarer å lage bra mat til noenlunde fornuftige priser.

Lenke til kommentar

Skulle likt å lesa forretningsplanen. Er turistgrunnlaget til Lindesnes så stort at restaurantdrift vil løna seg? Men konseptet er stilig, og sjølve bygget vil bli ein attraksjon i seg sjølv. Spørsmålet er om det blir bærekraftig...

 

Kanskje ikke, men hvem hadde trodd det om Lindesnes Havhotell (tidl. Scandic Hotell Lindesnes)? Eller for den saks skyld Rosfjord Strandhotell eller Sørlandsbadet i Lyngdal? Ubostad-brødrene får det til.

 

Og nei, ingen av disse stedene hadde vært liv laga uten turisme.

Lenke til kommentar

 

Skulle likt å lesa forretningsplanen. Er turistgrunnlaget til Lindesnes så stort at restaurantdrift vil løna seg? Men konseptet er stilig, og sjølve bygget vil bli ein attraksjon i seg sjølv. Spørsmålet er om det blir bærekraftig...

Dette kommer til å gå så det griner i turistsesongen og som du sier blir det en attraksjon i seg selv, noe som igjen øker tilstrømningen til området og kanskje bidrar til å øke lengden på sesongen..

 

Så lenge de klarer å lage bra mat til noenlunde fornuftige priser.

Det er jo om vinteren vannet er klarest, og gjerne en hel del lengre nord. Dykkere vil gjerne til strekningen Hustadvika-Rørvik og det er jo et signal. Regn med jevnlig vinduspussing i algesesongen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...