Gå til innhold

PS4 VR Blu-Ray 3D avspilling


AndersT2

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Problemet er vel helst at mainstream-teknologi er for lavoppløselig til at det blir en god opplevelse med mindre det spesielt designet for formålet. VR er foreløpig litt for PR - Pixelated Reality. 3D-teknologien som virker best til det du tenker på er nok 3D-TV, selv om det også har sine svakheter. Du har jo også 3D-teknologi fra nVidia i form av 3D Vision (2) som fungerer på kompatible monitorer.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Har 3D TV av god kvalitet. Men den har aktive briller, som gir best kvalitet, men gir meg hodepine etter relativt kort tid, slik at det ikke er spesielt moro å se film. Merker ikke til noe slikt med passiv 3D, eller Gear VR. Så tanken var å kunne utnytte 3D filmene jeg har litt mer. Men enig i at det er litt pixlete med S9 og Gear VR. Får vel heller vente ett par generasjoner med Vive eller Oculus og sjekke igjen da.

Lenke til kommentar

Ble aldri helt dus med 3D på TV heller. Hodepine skjer vel fordi du får servert for lav oppdateringsfrekvens. Husker når jeg drev å satte ut CRT-skjermer at det var noen som klaget over hodepine når de brukte maskinen. Dette løste seg når oppdateringsfrekvensen ble økt fra 50 Hz til 70-75 Hz. Har bestilt nVidia 3D vision 2 for å teste på en 144 Hz skjerm, så burde potensielt gi 72 Hz pr øye, men vet mange som klager over 3D Vision, så blir interresant å se hvor moden techen er nå. Nå er det en del triksing med svarte frames i sync med shutteren på brillene for lightboost så får se hvor godt det fungerer og hvor mange reelle oppdateringer det blir pr øye i sekundet. Pr nå er jeg mest happy med Dolby 3D som jo er en passiv teknologi med høy nok praktisk framerate. 3D går jo litt i bølger slik som VR, så det blir nok rimelig bra ved neste iterasjon. Kombinert med teknologi som nVidia RTX så blir det nok bra realistisk. 

 

Edit: nVidia synker brillene til 120 Hz for å unngå ghosting. Dette gir 60 Hz pr øye via aktiv shutter.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Har sagt farvell til 3D selv og 4k Uhd Bluray likte godt formatet men går over kun til streaming og kjøp av 4k filmer digitalt

Var faktisk 2 gode år etter døden av 3D tvr for formatet men tar en farvell Avatar 3D var den siste 3D filmen jeg så som en tribute til formatets storhet tid.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Siden ingen gidder å faktisk svare på spørsmålet ditt: Nei, du trenger ikke ha i kamera for å se 3D-film med PSVR.

 

Bildekvaliteten blir naturligvis redusert i PSVR, men 3D-effekten er mye bedre enn på en 3DTV. I tillegg blir alt helt mørkt, så man slipper å bli distrahert av ting rundt. God opplevelse!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...