Gå til innhold

Forslag til "politikk og samfunn"


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er mest aktiv på politikk og samfunn delen av forumet, noe som nok reflekteres i den statistiske informasjonen under min bruker.

 

Generelt sett synes jeg organiseringen av forumet (diskusjon.no) er bra, og også organiseringen av "politikk og samfunn" delen.

 

Alikevel er det noe jeg føler mangler på denne delen av forumet, som fører til unødvendig mye "tull" på mer seriøse deler av forumet, som også fører til at mer seriøst diskusjoner forsvinner i en stor mengde. Oppslagstavlen er jo en bra løsning generelt sett, for å holde mer seriøse diskusjoner direkte under "Politikk og samfunn" delen av forumet. Men det samme problemet går egentlig igjen både på politkk og samfunn og på oppslagstavlen.

 

Trafikken på begge er svært høy, noe som har en tendens til å drukne og skyve vekk viktigere relevante diskusjoner på begge underforumene. Dette er spesielt grunnet et fenomen jeg liker å kalle "nyhetssaker" eller "reaksjon på nyheter" eller "diskusjoner rundt nyhetssaker".

 

Veldig mange av trådene både på politikk og samfunn og oppslagstavlen er rene reaksjonstråder i forhold til politiske og samfunnsmessige nyheter. Dette volumet er relativt stort på oppslagstavlen i forhold til andre diksusjoner, men er også relevant i forhold til flyten på "politikk og samfunn".

 

Jeg mener derfor det hadde vært bra med ett nytt underforum på "politikk og samfunn" som er ment å samle disse tingene jeg beskriver over angående "nyhetssaker". Altså, et underforum dedikert til poster som er resultat av nyhetssaker og korte diskusjoner rundt nyhetssaker. Jeg mener et slikt underforum også kan føre til nye diskusjoner som egentlig ikke passer inn under verken politikk og samfunn eller oppslagstavlen, og at man da vil få en mulighet til å diskutere rene nyhetssaker på en kort og mer konkret måte som er mindre "generelt politisk" enn det inneholdet man kan forvente på politikk og samfunn, eller oppslagstavlen.

 

Bare en tanke.

 

Mvh,

Endret av zeebra
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...