Gå til innhold

Mat og helse-faget på skolen


Anbefalte innlegg

Skal ha praktisk prøve i mat og helse for 9.trinn om 1 uke (Viktig prøve).

Jeg blir trukket opp enten å lage:

1) Ris, råkostsalat og tilslørte bondepiker

2) Tomatsaus og sinte kjøttboller

I tillegg til dette har 1 og 2 ekstra oppgaver som rydding og oppvask. Jeg har begrenset tid, ca. 2t 25min. Blir tilsammen bare 1t 30min med matlaginga, siden vi også regner med tiden vi bruker på spisinga og opprydninga.

 

Noen som har forslag til rekkefølgen jeg bør følge enten jeg blir 1 eller 2? Må regne med at noe av maten ikke skal bli kald...

 

Takker for alle svar.

Endret av Diskusjoner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...