Gå til innhold

Skulle bevise at jorda er flat. Ble skadet da hjemmelaget rakett krasjlandet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personen skal ha respekt for at han er i stand til å skyte seg opp i rakett då. Er ikke hvem som helst som har såpass egenskaper.

 

Men skulle tro at det ville være lettere å bare fly med ett rutefly? Klarer en ikke å se at verden er rundt fra 10-12km høyde?

 

Eller varmluft/helium ballong? Eller det er både enklere og tryggere enn rakett.

 

Det ligger nok en annen pr/agenda bak dette prosjektet.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Det jeg er skeptisk til er at disse personene som tror jorden er flat faktisk prøver først å gjøre et dypdykk i vitenskapen. Der de bruker lang tid på å fordype seg i fysikk, astronomi og historien opp til idag. 

Om de først går den veien og likevel tenker at jorda er flat, så skal få min oppmerksomhet om de kommer med noen gode argumenter. 

eventuelt kan de jo bare dra til "isveggen" og bestige den 

Lenke til kommentar

Sikker rimeligere å kjøpe en romreise fra Branson, eller hva han i Virgin heter?

 

De kunne sikkert gått litt opp og ned i høyde med han, på hans instruks/timing (én gang), så han ikke skulle tro at det var LCD-monitorer i vinduene.

Endret av G
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sikker rimeligere å kjøpe en romreise fra Branson, eller hva han i Virgin heter?

 

De kunne sikkert gått litt opp og ned i høyde med han, på hans instruks/timing (én gang), så han ikke skulle tro at det var LCD-monitorer i vinduene.

De blir ikke lurt av slikt vet du, de må bygge det selv, og om de fortsatt ser at jorden kurver, så har eliten gjort noe slik at det ser ut som at den kurver.

F.eks dop, hypnose, endret virkeligheten, ett digert lerret osv..

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Forsøk ikke å forstå tankegangen deres. Du risikerer å flippe totalt.

Jeg hørte et intervju med en fantast som var overbevist om at jorda er flat. Han hadde brukt hele ni måneder […] på prosjektet. Han hadde visst noe tid som lagerarbeider til overs.

Jeg var selv i diskusjon med en flat earth-tulling og stilte spørsmål etter spørsmål og ble mer og mer svimmel.

Overbevisningen går kort og greit ut på at man kaller all forskning og viten for løgn og lar seg rive med på alle konspirasjonsteorier.

Amerikanere er berømte for å tro på det aller meste. Spesielt ting som det overhodet ikke er hold i.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Alt kan selvsagt forfalskes men det jeg skulle likt å få svar på er hvorfor myndigheten i flere land, noen knapt på talefot med hverandre, skulle bruke mangfoldige milliarder på å opprettholde en løgn som ikke gagner noen. Hvis jorden var flat ville ikke satellitter virke, altså måtte GPS, satellitt-TV, osv. forfalskes med digre antenner, luftskip eller noe. Folk i nærheten av denne infrastrukturen måtte innlemmes i konspirasjonen. Store deler av elektronikk-industrien måtte være med i konspirasjonen. For ikke å snakke om at konspirasjonen krever utrolig mye mer kompetanse, forutseenhet, og organisasjonstalent hos myndighetene enn det det ellers ser ut til at de innehar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...