Kennet_H Skrevet 20. mars 2018 Del Skrevet 20. mars 2018 Har 1 KG høyrygg i ovnen nå, i kjele, med lokk. Har fulgt en oppskrift som sier 4 timer på 150C. Men de fleste oppskrifter bruker lavere temperatur, og lengere steketid. Brunet den i panne, på alle sider først. Noen som har erfaring? Burde jeg sette ned temperaturen, og forlenge steketiden? Hjeeeelp! Har stått 2 timer nå btw. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 20. mars 2018 Del Skrevet 20. mars 2018 Ved 140 grader må kjøttet stå i minst fire timer, ved100 grader må det stå i åtte timer. Lenke til kommentar
Kennet_H Skrevet 20. mars 2018 Forfatter Del Skrevet 20. mars 2018 Da følger jeg oppskriften, og satser på at det blir greit! Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 20. mars 2018 Del Skrevet 20. mars 2018 Gi beskjed når ferdig! Interessant metode det der. Lenke til kommentar
Kennet_H Skrevet 29. mars 2018 Forfatter Del Skrevet 29. mars 2018 Ble mørt og godt på 4 timer. Superdigg å lage smørbrød av 1 Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 29. mars 2018 Del Skrevet 29. mars 2018 Her er ei oppskrift er brukar mykje til taco: https://www.recipetineats.com/mexican-shredded-beef-and-tacos/ Kombiner med heimemiksa krydder: http://allrecipes.com/recipe/46653/taco-seasoning-i/ Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå