Tomk1 Skrevet 18. mars 2018 Del Skrevet 18. mars 2018 Noen som vet hvor man får tak i Samgyeopsal kjøtt i Norge, ut i fra litt googling fant jeg ut at det er noe som heter Buklist, noen som vet hvor man kan få kjøpt det? https://www.matprat.no/matnyttig/oppdelingsguiden/svin/buklist/ Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 18. mars 2018 Del Skrevet 18. mars 2018 Kjøp tynnribbe. Samme greien. Vil anbefale å varmebehandle hele greien noen timer, enten trukket i saltet og krydret vann eller bakt i ovnen på lav varme. Du kjøler den så ned, skjærer i passelig store biter og gir dem en god stekeskorpe på stekepanne med litt olje. På denne måten får du mørt kjøtt og fett, og samtidig mye smak fra stekingen. 2 Lenke til kommentar
Tomk1 Skrevet 19. mars 2018 Forfatter Del Skrevet 19. mars 2018 Kjøp tynnribbe. Samme greien. Vil anbefale å varmebehandle hele greien noen timer, enten trukket i saltet og krydret vann eller bakt i ovnen på lav varme. Du kjøler den så ned, skjærer i passelig store biter og gir dem en god stekeskorpe på stekepanne med litt olje. På denne måten får du mørt kjøtt og fett, og samtidig mye smak fra stekingen. Takk for svar og anbefalingen! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå