Gå til innhold

Buklist(?) Samgyeopsal?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøp tynnribbe. Samme greien.

 

Vil anbefale å varmebehandle hele greien noen timer, enten trukket i saltet og krydret vann eller bakt i ovnen på lav varme. Du kjøler den så ned, skjærer i passelig store biter og gir dem en god stekeskorpe på stekepanne med litt olje. På denne måten får du mørt kjøtt og fett, og samtidig mye smak fra stekingen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kjøp tynnribbe. Samme greien.

 

Vil anbefale å varmebehandle hele greien noen timer, enten trukket i saltet og krydret vann eller bakt i ovnen på lav varme. Du kjøler den så ned, skjærer i passelig store biter og gir dem en god stekeskorpe på stekepanne med litt olje. På denne måten får du mørt kjøtt og fett, og samtidig mye smak fra stekingen.

Takk for svar og anbefalingen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...