Gå til innhold

Hva pokker er dette reklame for?


Gjest Slettet-376f9

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-376f9

Se linken: https://mobilink.io/?ads_cmpid=1057133942&ads_adid=53485915418&ads_matchtype=&ads_network=d&ads_creative=250646569856&utm_term=&ads_targetid=&utm_campaign=&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&ttv=2&gclid=EAIaIQobChMI-dXv7PPh2QIVjY6aCh194QbcEAEYASAAEgIKe_D_BwE

 

Dette er en ny annonse fra sol.no, hvor det i den siste tiden har dukket opp en rekke uforståelige annonser. Her er et nytt eksempel på en dårlig formulert annonse, som jeg håper noen kan forklare for meg. Ordet er fritt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Varierer mellom forskjellige cryptocurrencies, men shady scams driter i hvordan modellen skal fungere. De er mest interessert i å at du kjøper pengene i en ICO (initial coin offering). De trykker noen slanter i den virtuelle seddelpressen og tilbyr veksling fra ekte penger, så er ideen at disse skal skyte opp i verdi, kunne brukes til mobilgreie-gimmicks, handle varer og tjenester, og veksle tilbake til ekte penger.

 

Er dette en scam så er de ikke interessert i noe annet enn å fyre opp en ICO, og så stikke av så snart de har solgt noen virtuelle tall til lettlurte folk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

På et vis er nettet kommet tilbake til 70-tallet, da postordre var den ultimate måten å svindle folk på. Her kunne du kjøpe systemer som gjorde deg til lottomillionær, få ubegrenset drag på damene og gå ned 50 kg over natta. Da er jeg opplyst, og lover å komme tilbake med flere fake ads.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...