Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Skal sette opp nettverk mellom to hus


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Det vi eventuelt skal gjøre er å dra kabelen i strømmastene. Får ikke håpe everktet finner ut av det. Er jo i tilfelle ikke så vanskelig å finne synderne! :) Hihihi

 

God Helg!

Du komme til å få altfor mye forstyrrelser fra strømnettet. De magnetiske kreftene fra strømkabelen(+) kommer til å trekke på elektronene(-) som går gjennom TP'en, og i verstefall vil du ikke få noe data gjennom kablene.

 

Vi testa det i fysikk her en dag, la en tp-kabel attmed en kabel som det ble sendt 220 volt gjennom. Signalet ble helt ødelagt. Du må iallefall ha en utrolig bra isolert kabel skal det funke.

 

[EDIT]

Det er også en grunn til at konseptet "internett gjennom strømlinjer" ikke helt ble den store slageren. Signalene som ble sendt i et mye høyere signal-spektrum viste seg likevell å bli kraftig forstyrret og ødelagt av strømmen gjennom kabelen.

 

 

 

Til deg som skal ha nettverk mellom to hus. Jeg vil anbefale deg å satse på en 802.11g evt. 802.11b visst lommeboken er slank.

 

Du får en god sender for et par tusen, en god mottaker for en tusenlapp og to gode retningsbestemte antenner for rundt tusen pr. stk.

 

En totalutgift på rundt 5000 altså. Akseptabelt. Skal du prøve 802.11g må du nok opp i en 20-25.000 for like god kvalitet på utstyret. (En liten anbefaling igjen, unngå alt som heter Buffalo. Gå for annerkjente merker som Proxim f.eks., deres Tsunami MP.11 serie er godt kjent.)

Endret av Atypic
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Akkurat som VM i blistero. Da er dem opptatt av best mulig overføring av lyd. Kablene de har da kan koste opp til 400 kr Meteren.

 

Så du vil nok måtte kunne ha en slags forsterker, så du kan blåse det som skulle være 200 meter. Så et fuglehus på midten kunne ikke vært så dumt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...