Gjest Slettet-376f9 Skrevet 28. februar 2018 Del Skrevet 28. februar 2018 Er det flere enn jeg som snur seg vekk når det kommer matprogrammer på TV? Lenke til kommentar
G Skrevet 28. februar 2018 Del Skrevet 28. februar 2018 (endret) Er godt mulig det er trenden med matprogrammer. Men, programmene laget med distribusjon eller produksjon av PBS, samt når David Chang opptrer i dem, er gjort såpass seervennlig (de jeg har funnet på Netflix), at jeg finner det interessant. Har også lært en del om hva det er som betyr noe for smaksopplevelse av å se litt på disse spesielle programmene. Finner det langt mer interessant enn vinter-OL ihvertfall. For sportsidiot det er jeg ikke. Jeg ser nesten ikke på TV lengre, nå er det stort sett streaming i fra et bibliotek av filmer og serier som er greia mi. Så da kan russere innvadere oss, og jeg vet det 5 dager for seint, elns. Politikerne kan holde valgvake og jeg går glipp av det, øh vent litt, jeg fikk jo sett den forrige gang via internett streaming likevel så.. Endret 28. februar 2018 av G 1 Lenke til kommentar
Krig og fred Skrevet 28. februar 2018 Del Skrevet 28. februar 2018 Lærte for en stund siden fra en pølsemaker, at pølser skal stekes langsomt, gjerne 30 minutter. Wienerpølser skal ikke stekes. Du har naturligvis rett, men jeg diskriminerer ikke mellom pølser. En wiener we bare en mislykket bratwurst, som innerst inne drømmer om grillen. 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 28. februar 2018 Del Skrevet 28. februar 2018 Mens de useriøse har lyset av så de lettere kan fange dem og hive dem oppi kverna? Cannibal Holocaust....sier ikke mer Lenke til kommentar
G Skrevet 28. februar 2018 Del Skrevet 28. februar 2018 (endret) Nå nettopp så hadde jeg meg en frossenpizza, av typen Doctor Oetker Pollo. På sulten mage, så kjente jeg en liten rusfølelse av det å få føde inn i blodet, men det var som om det var litt mer enn bare litt økt blodsukker. Som om caso morphine't var ekstra raust i denne osten. Kan anbefales, men kan også være vanedannende. Husk å ete den på sulten mage da. Den store rusfølelsen ga seg sånn noenlunde etter en 15 minutter. Men kjenner meg litt vel enda. Nice Ihvertfall denne lefsa var verdt hver av de 40 kronene, denne gang. Har ikke hatt en så rå opplevelse av å spise denne varianten pizza før. Kan det være jeg fikk en produsert av ku som nettopp har hatt kalv? Ost laget på råmelk? Endret 28. februar 2018 av G Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 1. mars 2018 Del Skrevet 1. mars 2018 en wiener for en tier, altså, søppelmat Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå