Gå til innhold

Smaker vienerpølser mindre nå enn for fem år siden?


Gjest Slettet-376f9

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-376f9

Det var en som sa til meg en gang at forskjellen mellom seriøse og useriøse pølsemakere, var at de seriøse tente lyset før de startet kjøttkverna. For å jage vekk rottene.

Lenke til kommentar

wienerpølse er det faktisk regler på hva de skal inneholde når det kommer til forholdet kjøtt, fett osv.

Grillpølser derimot er "fritt vilt"

 

men nå synes jeg ikke wienerpølser er de mest spennende pølsene.

og vill man ha full kontroll er det bare å lage de selv.

Lenke til kommentar

Haha dere er herlige!

 

Syns at gilde sine wiener pølser er litt tamme for å være ærlig. Foretrekker prior sine kylling og kalkun, eller fra en skikkelig pølsemaker. 

 

Har sluttet med å spise pølser så mye jeg får det til. Norsk pølsevev smaker uansett sjeldent særlig godt uten tilsatte eksotiske krydre eller liknende. Nå holder vi spekemat unna diskusjonen vel, eller? Siden det var snakk om wienerpølser..

 

Pølser er uansett så svineaktig dyrt, at det er bedre å kjøpe ekte kjøtt i form av kylling, gris, hval, eller noe annet til gode priser.. That's my 2 cents..

Lenke til kommentar

Det finnes masser av virkelig gode pølser, men wienerpølser har vel aldri vært blant dem.  Dessverre bærer de fleste norske pølser preg av det samme som det meste av norskprodusert mat; at alt helst skal være så ufarlig på smak at både lille Ole på 2 og Gudrun på 92 skal kunne spise det uten å rynke på nesa.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Naturtarm er også noe som får meg til å tvile.

 

Da må man naturligvis til kinesisk kjøkken og spise tilberedt tarm-retter  :)

 

 

 

Har aldri smakt det selv, men så at David Chang var invitert av ei britisk dame i et av kjøkkenprogrammene som man ser på Netflix for tiden "Ugly Delicious" heter programmet  :p

Vet ikke om den er innenfor det vi ville like, men programmet i sin helhet er fantastisk å se da  :roll:

Endret av G
Lenke til kommentar

 

Haha dere er herlige!

 

Syns at gilde sine wiener pølser er litt tamme for å være ærlig. Foretrekker prior sine kylling og kalkun, eller fra en skikkelig pølsemaker. 

 

Har sluttet med å spise pølser så mye jeg får det til. Norsk pølsevev smaker uansett sjeldent særlig godt uten tilsatte eksotiske krydre eller liknende. Nå holder vi spekemat unna diskusjonen vel, eller? Siden det var snakk om wienerpølser..

 

Pølser er uansett så svineaktig dyrt, at det er bedre å kjøpe ekte kjøtt i form av kylling, gris, hval, eller noe annet til gode priser.. That's my 2 cents..

 

Spekemat? Hæ? Hvem nevnte det?

 

Pølser er billigere hvis du kjøper dem hos en skikkelig pølsemaker, og da får du gigantiske, saftige wienerpølser som knaker deilig hver eneste gang du biter i dem. Gleder meg vilt til sommeren, da skal jeg ha skikkelige ostepølser :D 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...