Gjest Slettet-376f9 Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Eller er det en psykologisk effekt av at jeg har sett griseslakt på TV og sett på pakken at de inneholder svinehjerter? Lenke til kommentar
LMH1 Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Pølser innholder det som er restene ja, alt fra fett+binnevev og hode på grisen etc. 1 Lenke til kommentar
Kakeshoma Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Svinehjerter er vel det minst ekle som er i pølser.. Men er vel naturlig å anta at det skjer endringer i innhold og produksjon over årene, så kan sikkert være noen som har endret smak. Eventuelt du som har endret smakssans. 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Det var en som sa til meg en gang at forskjellen mellom seriøse og useriøse pølsemakere, var at de seriøse tente lyset før de startet kjøttkverna. For å jage vekk rottene. Lenke til kommentar
Kakeshoma Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Mens de useriøse har lyset av så de lettere kan fange dem og hive dem oppi kverna? 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 De er allerede i kverna og spiser restene fra dagen før. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Haha dere er herlige!Syns at gilde sine wiener pølser er litt tamme for å være ærlig. Foretrekker prior sine kylling og kalkun, eller fra en skikkelig pølsemaker. Lenke til kommentar
Svar Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 wienerpølse er det faktisk regler på hva de skal inneholde når det kommer til forholdet kjøtt, fett osv. Grillpølser derimot er "fritt vilt" men nå synes jeg ikke wienerpølser er de mest spennende pølsene. og vill man ha full kontroll er det bare å lage de selv. Lenke til kommentar
vidor Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Prior sine er blitt bedre over tid. Til å begynne med var de veldig "luftige" og en pølse føltes mer som en halv i volum sammenlignet med andre produsenter som var mer faste i fisken. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Prior? Snakker vi om kyllingkjøtt? Lenke til kommentar
G Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Svinehjerter er vel det minst ekle som er i pølser.. Med unntak for blodkristne som tenker at det er fullt av demoner inni disse hjertene Lenke til kommentar
G Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Haha dere er herlige! Syns at gilde sine wiener pølser er litt tamme for å være ærlig. Foretrekker prior sine kylling og kalkun, eller fra en skikkelig pølsemaker. Har sluttet med å spise pølser så mye jeg får det til. Norsk pølsevev smaker uansett sjeldent særlig godt uten tilsatte eksotiske krydre eller liknende. Nå holder vi spekemat unna diskusjonen vel, eller? Siden det var snakk om wienerpølser.. Pølser er uansett så svineaktig dyrt, at det er bedre å kjøpe ekte kjøtt i form av kylling, gris, hval, eller noe annet til gode priser.. That's my 2 cents.. Lenke til kommentar
Krig og fred Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Lærte for en stund siden fra en pølsemaker, at pølser skal stekes langsomt, gjerne 30 minutter. Lenke til kommentar
G Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 (endret) Andre triks som brukes, er å stappe pølsa full av små ostebiter Siden ost er for "narkotika" å regne med sin "caso morphine".. Aner ikke hva effekt kukost har Endret 27. februar 2018 av G Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Naturtarm er også noe som får meg til å tvile. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Ikke kjøp det faenskapet ^^ Lenke til kommentar
Belfaborac Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Det finnes masser av virkelig gode pølser, men wienerpølser har vel aldri vært blant dem. Dessverre bærer de fleste norske pølser preg av det samme som det meste av norskprodusert mat; at alt helst skal være så ufarlig på smak at både lille Ole på 2 og Gudrun på 92 skal kunne spise det uten å rynke på nesa. 1 Lenke til kommentar
Valotunk Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 Lærte for en stund siden fra en pølsemaker, at pølser skal stekes langsomt, gjerne 30 minutter. Wienerpølser skal ikke stekes. Lenke til kommentar
G Skrevet 27. februar 2018 Del Skrevet 27. februar 2018 (endret) Naturtarm er også noe som får meg til å tvile. Da må man naturligvis til kinesisk kjøkken og spise tilberedt tarm-retter Har aldri smakt det selv, men så at David Chang var invitert av ei britisk dame i et av kjøkkenprogrammene som man ser på Netflix for tiden "Ugly Delicious" heter programmet Vet ikke om den er innenfor det vi ville like, men programmet i sin helhet er fantastisk å se da Endret 27. februar 2018 av G Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 28. februar 2018 Del Skrevet 28. februar 2018 Haha dere er herlige! Syns at gilde sine wiener pølser er litt tamme for å være ærlig. Foretrekker prior sine kylling og kalkun, eller fra en skikkelig pølsemaker. Har sluttet med å spise pølser så mye jeg får det til. Norsk pølsevev smaker uansett sjeldent særlig godt uten tilsatte eksotiske krydre eller liknende. Nå holder vi spekemat unna diskusjonen vel, eller? Siden det var snakk om wienerpølser.. Pølser er uansett så svineaktig dyrt, at det er bedre å kjøpe ekte kjøtt i form av kylling, gris, hval, eller noe annet til gode priser.. That's my 2 cents.. Spekemat? Hæ? Hvem nevnte det? Pølser er billigere hvis du kjøper dem hos en skikkelig pølsemaker, og da får du gigantiske, saftige wienerpølser som knaker deilig hver eneste gang du biter i dem. Gleder meg vilt til sommeren, da skal jeg ha skikkelige ostepølser Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå