Gå til innhold

VIDEO: Her forsøker de å stoppe «døråpner-roboten»


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Kommersialisering av slike "roboter" blir ikke til bruk som kan hjelpe folk, men til å føre krig, fremme krig og drive krigere videre.

Jeg vil tro redningsarbeid kommer til å bli relevant ganske hurtig. Ta seg inn i brennende bygninger eller hjelpe til etter for eksempel jordskjelv.

 

Det er jo en mulig bruk, men tvilsomt at de vil være brukbare til slikt med det første. Det vil nok uansett være lite penger i det i forhold til krig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke minst til anti-terroraksjoner i bygninger m.m. Først kan de røyklegge gater/byggninger, så kan de sende inn roboter med varmesøkende kamera som fjerner trusler. Plutselig har jeg beskrevet et autonomisk våpen. Om teknologien har lagt til rette for slike våpen, kommer noen til å utvikle dem. 

Lenke til kommentar

interessant robot - men den er bare en primitiv batteridrevet bikkjerobot . snart får vi maurer i alle størrelser med strømaggregat og dermed enorm rekkevidde og aksjonstid . maurer er mye mer mobile og praktiske enn bikkjer . roboter kan også delvis kontrolleres fra en sentral hvorfra en operatør fks kan styre robotarmer med kunstige hender live med sensorhansker . store terrormaur kan fks effektivt rydde demonstrasjoner - de er usårbare og kan bære mye våpen og fks gass . robotmaurer kan også brukes til fredelig nytte - hjul og beltedrevne skogsmaskiner kan erstattes av kjempemaur operert fra en sentral . maur er svært godt egna i vanskelig terreng og klarer seg uten veier og lager lite spor i forhold til dagens skogsmaskiner . maur er stødige og stabile og kan derfor bære mye last og kan utstyres med lange sterke armer fks med avanserte kunstige hender . Norge burde bruke mye oljepenger på utvikling og forsking på maurroboter .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...