Kaneltryne Skrevet 25. desember 2017 Del Skrevet 25. desember 2017 (endret) Har en pakke med vanilla coffee, fra et sted i bali, hvor konsistensen minner om sand. Lurer på hvordan man tilbereder denne, ettersom det ikke står noe på pakningen. Er det bare å gjøre som med all annen kaffe, slenge oppi 60 - 70 g / L? Synes det er rart med omtrent all kaffen jeg har vært borti, at det aldri står noen anbefalt dosering, skal man liksom ta alt på øyemål eller følge den 60 - 70g pr liter som står på ali eller friele pakka, eller hvilken det er? Endret 25. desember 2017 av Kaneltryne Lenke til kommentar
MellomAlt Skrevet 26. desember 2017 Del Skrevet 26. desember 2017 Tror du skal koke opp vann, ta en teskje eller to med kaffen i koppen - vente 30 sek, og la kaffegrøten synke til bunn før du drikker. Dette er ikke vanlig filterkaffe, men type pulverkaffe som løses opp rett i vannet. Forbehold om at jeg kan ta feil. Men jeg ville prøvd dette først. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå