Gå til innhold

Hva ville du sett i NFS: Underground 2?


Anbefalte innlegg

Det er vel relativt liten tvil om at EA helt klart burde lage NFS: Underground 2.

Noe annet ville vært helt på jordet, for vi vil ha mer! :dribble:

 

Så da kan jeg like så godt begynne med hva jeg skulle ønske kom med i tillegg og ble gjordt anderledes i oppfølgeren.

  • Egen PC versjon. - Bare dette alene ville hevet spillet mange nivå. Tenk deg custom cars, styling og lignende, samt LAN multiplayer.
  • Mulighet for mer mekking på bilen. - Bytte av motor/motordeler i tillegg til bytting av fjærer, dempere og bremser. Resultat. En blanding av gode gamle Hot Rod og NFS: Underground.
  • Vekk med pakkeløsninger. - Mer frihet i valg av komponenter og kombinasjoner.
  • Flere 'aftermarket' produsenter. - Forskjellige styling selskap som har flere forskjellige kits til en type bil. F.eks Wings West, Veilside og Erebuni for å nevne noen. Det er også veldig kjedelig at du bare kan velge Sparco stoler på NFSU. Det finnes tross alt andre sportsstol produsenter som Recaro, OMP, Sabel, Cobra og Momo.
    Flere felg merker og modeller er også ønsket. TSW, Brock, Rondell og RH Alurad for å nevne noen. Flere dekkmerker, som f.eks Falken, Michelin, Pirelli, Dunlop, Continental og Goodyear.
  • Flere biler. - Sier seg selv. Vi vil ha enda flere biler! Gjerne enda mer "vanlige" biler som Honda Civic Hatchback, BMW 328i Coupe/Cab, BMW M3, Saab 9-3 Sports sedan, Saab 9-2X, Nissan 200SX S14/S15, Volvo S60 R, Toyota Altezza, Mercedes CLK/E220, Audi S4/RS2/RS4/RS6, Mazda RX8 og Mitsubishi Lancer EVO VIII for å nevne noen. Gjerne ogå noen gode gamle amerikanske muskel biler. Gjerne biler med cab og ikke med hardtop som på NFSU.
  • Utstillinger. - Mulighet til å ta bilen på utstillig for å prøve å vinne penger til vidre oppgradering. Mulighet til å bli med på utstillinger i andre kontinent enn det du har valgt å starte i uten å måtte unlocke noe.
  • Editor. - Muligheten til å lage egene styling komponenter i medfølgende editor ville sikre spillet en lang levetid.
  • Fleksibelt satse nivå. - Mulighet til å velge hvor mye penger du vil kjøre om og ikke minst muligheten til å satse bilen!
  • Vanskelighets grad. - Ingen valg av vanskelighets grad. Du kan godt prøve deg mot noen med tunet bil selv om du bare har standard bil. Et rating system ville gitt deg en pekepinne på hvem du kunne prøve deg mot og faktisk vinne,
  • Garage. - Som på Hot Rod. Garage med plass til noen biler. Ikke alt for mange selvsagt. 3-5 stykker hadde holdt lenge.
  • Kjøp av deler. - Liksom lete på eBay og lignende etter brukte og billigere deler til bilen din. Ikke nødvendig å unlocke noe. Stor, sprek motor og dårlige bremser? Vel synd for deg.
  • Bytting. - Ved bytte av bil, så blir ikke styling, trimming, etc. automatisk flyttet over. Dette tilhører kun bilen det ble kjøpt til. Biler du har vunnet eller gått lei kan du selg. Liksom advertering på eBay hadde også vært noe.
  • Musikk. - Faktisk ha mulighet til å installere stereo i bilen og høre dette spille. ;)
  • Interiør. - Mulighet til å se inne i bilen for plassering av nye stoler, stereo, etc.
  • Neon. - Mer neon. Både under, utenpå og i bilen. :D
  • Moduser. - Vekk med den kjedelige bane kjøringa. Drag kan de beholde, det var ganske artig og ny skapende. Ellers så ville spillet baseres på utstillinger, treff og ulovelig gateracing.
  • Baner. - Mer varierte baner. Ikke bare de samme gamle i reverse og slikt. Gjerne også kjøre om morgenen. Mulighet til å velge kontinent du vil starte i?
  • Politi. - Ahh.. Hva er vel NFS uten politi? Her ser jeg for meg muligheten til å bli tatt hvis du ikke kjører med omhu. For streetracing forbi politistasjonen er vel ikke det lureste? Bøter for å kjøre for fort til treff og slikt hadde også vært artig. ;)
  • Skade. - Mmm.. At du faktisk kunne skade bilen hadde vært kult. Måtte lakke den om igjen etter å ha rettet ut en bulk i forskjermen f.eks og at du må bytte styling fronten etter å ha slått nedi bakken eller truffet et skilt. :p
  • Stats. - Stats på bilen som viser antall hester, dreimoment, vekt, komponenter som er installert i/på bilen, etc. vital/artig informasjon. Topphastighet og 0-100km/t må du teste selv før de dukker opp.
    Stats til spillere som viser antall seiere, antall løp, hvor mye penger/mange biler du har vunnet og status i både det offisielle og underground miljøet.
  • Lengde. - Lengde på spillet. Joda NFSU hadde riktignok 111 race, men GT3 har flere. Dette spillet skal ikke ha noen "grense". Ta f.eks Championship Manager spillene, disse kan du ikke spille gjennom. Klart du kan si til selv at nå er du ferdig fordi du har vunnet det som kan bli vunnet. Overføre litt av samme konseptet. Selv om du har blitt #1 i ulovelig streetracing så betyr det ikke at CPU spillere ikke kan skaffe seg en bedre bil enn deg, utfordre deg og slå deg. Det finnes alltid noe bedre! (Spillets motto? :D )
  • Tilgjengelighet. - Det vil ikke være nødvendig å unlocke noe for kunne kjøpe/bruke noe. Her er det penga som teller. Men en ting er klart. Ingen motor, ingen turbo. :p
  • Grafikk. - Heller litt mer mot de litt mattere bilene og omgivelsene i NFS: Porsche.
  • Alt-i-alt. - Et spill som er en heftig blanding av klassikeren Hot Rod, den nyskapende NFSU og trendsetteren The Fast And The Furious, med setting i nåtidens biler og 'aftermarket'.

Jaja. Det var det jeg kom på fra toppen av hodet mitt. :thumbs:

I tillegg vurderer jeg å sende en liste over de beste forslaga til EA, selv om det sikkert har fått mange lignende mails allerede. Men enda en kan ikke skade. ;)

 

PS: Denne lista vil bli oppdatert en del for å si det sånn. :roll:

PS II: Joda, mange merke navn her. Men noen av de er såpass "ukjente" i forhold til andre at disse ville satt stor pris på litt eksponering og reklame.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kunne tenkt meg et mindre glattpolert spill, liker ikke de glorete neonfargene som har eksplodert i alle scenene man befinner seg i. Mer "skitten" grafikk, om du vil. Skademodell er også sårt tiltrengt, litt døllt å kunne fullføre et løp med gassen inne hele veien uten risiko for å ødelegge bilen.

 

Når jeg tenker meg om så er jo disse to ankepunktene noe av det som faktisk gjør at mange andre velger nettopp dette spillet fremfor andre, så det er vel jeg som bør finne meg et nytt spill.

Lenke til kommentar

Synes at det er teit at vi må kjøre oss fortjent til å kunne kjøpte større og fetere felger mens pengene ligger og råtner.

 

Synes også at det systemet med å bytte/kjøpe bil virket litt for enkelt. Kjøper vi en ny bil kan den ikke se helt lik ut, både innvendig (motor) og utvendig. Da må man begynne fra bunnen av igjen.

 

Oppgraderings systemet virker også altfor enkelt her. Mazda mx5 mener jeg er den beste bilen så og si gjennom hele spillet. EA får ikke frem gleden med å vinne biler siden de er dårligere uansett.

Kan dog nevnes at jeg ikke har testet ut alle bilene, men synes at miataen funket bra.

 

Manglet også mer ekslusive biler, Audi, Mercedes og ikke minstr BMW. Greit nok at de to førstnevne ikke er kjent som råne biler, men de kan da bli kule i det minste. Gode er de uansett. Volvo er også en god bil, men har ikke den store rånefaktoren.

 

I tillegg er "staten" misvisende. Skyline har mindre acc og top speed enn miata, men er raskere. Det som mangler er vekt, dekktype på forskjellig vær, informasjon om det er fremhjulsdrift eller bakhjulsdrift, hvor mange hester, kubikk, osv.

 

Det er mye som kan forandres på, kan vel si at NFSU er en skrapt versjon av den som vi håper kommer.

 

Her var jeg egentlig off topic hele tiden, skrev hva som manglet i NFSU, men da sier vi at alt det som mangler, ønsker jeg kommer i en eventuell etterfølger.

Der ble hele posten on topic :thumbs:

 

Cappo, håper at du fikk noen ideer til mailen du skal skrive til EA. Håper også for all del at de leser den, du kom med MEGET mange og gode ideer. Virker også som om du har peiling :p

Endret av En Tiger
Lenke til kommentar
Cappo, håper at du fikk noen ideer til mailen du skal skrive til EA. Håper også for all del at de leser den, du kom med MEGET mange og gode ideer. Virker også som om du har peiling :p

Joda. Du hadde mye av det samme som jeg vil ha forandret på.

 

Takk for tipset om Audi og Mercedes. Glemte de i farta.

Helsike heller. Tror like greit EA kan ansette meg som 'Creative Producer/Advisor' så er de hvertfall sikra et spill som vil overgå alt annet av bilspill der ute! :cool:

 

Og skulle noe spille firmaer lese dette og trenger en til å planlegge spill for seg, så for all del ta kontakt. Det er flere gode ideer og meninger hvor disse kom fra. :D

Endret av Cappo
Lenke til kommentar
Manglet også mer ekslusive biler, Audi, Mercedes og ikke minstr BMW. Greit nok at de to førstnevne ikke er kjent som råne biler, men de kan da bli kule i det minste. Gode er de uansett. Volvo er også en god bil, men har ikke den store rånefaktoren.

 

Ehm... Det spørs veldig hvordan du definerer rånebiler.

Jeg mener; etter hva jeg har sett opp gjennom åra, så er det nettopp Audi, Mercedes og Volvo (i tillegg til Opel,Honda og Ford) som er rånebiler (ja, jeg kommer fra bygda :ermm: ).

Er sikker på at dersom det var mulighet til å style Volvo 240, Opel Kadett osv, så hadde selv den mest hardbarka rånern solgt bilen sin, og gått til innkjøp av den råeste pc`n man får tak i, for så å spille NFSU2 på lan med resten av gutta..

 

Litt o.t: Sjekk ut: http://home.no.net/skote/

Side laga av noen kompiser av meg, som til med får skryt av gutta fra rånemiljøet, til tross for at den gjør "litt" narr av bilgutta :laugh:

Lenke til kommentar
Ehm... Det spørs veldig hvordan du definerer rånebiler.

Jeg mener;  etter hva jeg har sett opp gjennom åra, så er det nettopp Audi, Mercedes og Volvo (i tillegg til Opel,Honda og Ford) som er rånebiler (ja, jeg kommer fra bygda  :ermm: ).

Er sikker på at dersom det var mulighet til å style Volvo 240, Opel Kadett osv, så hadde selv den mest hardbarka rånern solgt bilen sin, og gått til innkjøp av den råeste pc`n man får tak i, for så å spille NFSU2 på lan med resten av gutta..

Opel er litt i vinden for tiden og har noen kule biler både på effekt og design siden med sin OPC serie. Opel Vectra OPC er ganske heftig.

Og for de som ikke har gjetta det enda, så står OPC for Opel Performance Concept. :p

 

Ellers er Volvo 850 R ganske heftig.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

De skulle begynt å gamle dager, med biler som Volvo Amzon, Ford Escort\Cortina og den typen biler. Så hoppet til neste tidsalder med biler som Volvo 240, Ford Granada, Sierra og Escort Cosworth, opel ascona B, osv..

Så hoppen til nå tiden med dagens rånebiler..

 

litt samme opplegg NFS:Porsche, bare med bilene til mannen i gata.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

hvorfor ikke gjøre det utrolig enkelt, gi med street legal redline racing med topp oppgradert grafikk,skikkelig jobb på grafikkmotoren og optimaliseringen, en del smartere ai så har man drømmespillet.

+\- noen få småting, legg til kjente biler.

Lenke til kommentar

jeg MÅ bare si en ting:

 

la oss si at du kjører et løp med 4 runder.. Da kan det faktisk nesten lønne seg å ligge 4-5 sekunder bak lederen fordi da kan du lettere ta han igjen på den siste runden! ****** ta Handicap! Er jo INGEN utfordring i NFSU :( Akkurat som alle andre NFS spilla! Nei gleder meg til Gran Turismo 4 kommer, så slipper jeg å kjøre NFSU!

 

10 sekunder bak = Computeren kjører veldig dårlig!

10 sekunder forran = Computeren kjører VELDIG bra! Så bra at det faktisk ikke er mulig!

Lenke til kommentar

Ikke for å ødelegge, men antallet på produsenter til biler og deler må nok begrenses for dette handler om varemerker og lisenser.

 

Jeg er neimen ikke sikker på om det er EA som må betale for å bruke de forskjellige varemerkene, eller om det er de forskjellige merkene som må betale for "produktplasseringen" i spillet, men så lenge noen må betale sier det seg selv at ikke alle vil være med.

 

Om produsentene må betale er det sikkert også mange som bare er med om deres produkt skiller seg positivt ut osv... Byr nok på problemer å få med andre på det.

Lenke til kommentar
Ikke for å ødelegge, men antallet på produsenter til biler og deler må nok begrenses for dette handler om varemerker og lisenser.

I det kommende GT4 så er det da 500 biler, alle lisensierte. Penger ser ikke ut til å stoppe Polyphony...

 

GT4 kommer til å bli det beste bilspillet noen sinne :yes:

Lenke til kommentar
Ikke for å ødelegge, men antallet på produsenter til biler og deler må nok begrenses for dette handler om varemerker og lisenser.

I det kommende GT4 så er det da 500 biler, alle lisensierte. Penger ser ikke ut til å stoppe Polyphony...

 

GT4 kommer til å bli det beste bilspillet noen sinne :yes:

OT: Helt enig! Leste vel her på forumet at det var noe sånn som 750 (!) biler...

Lenke til kommentar
Ikke for å ødelegge, men antallet på produsenter til biler og deler må nok begrenses for dette handler om varemerker og lisenser.

 

Jeg er neimen ikke sikker på om det er EA som må betale for å bruke de forskjellige varemerkene, eller om det er de forskjellige merkene som må betale for "produktplasseringen" i spillet, men så lenge noen må betale sier det seg selv at ikke alle vil være med.

 

Om produsentene må betale er det sikkert også mange som bare er med om deres produkt skiller seg positivt ut osv... Byr nok på problemer å få med andre på det.

Nei egentlig ikke. Mange av produsentene som allerede er i spillet har mange flere kule produkter enn kun de som er i NFSU. Da tenker jeg på både 'aftermarket' og bil produsenter.

 

Egentlig tror jeg de har kasta bort litt penger her.

Hva er f.eks vitsen med både Eurolite og Streetglow klistremerker, når du ikke kan velge hvilken neonlys produkter du vil bruke?

 

Nei. Det dyreste er helt klart skademodellen. Det er ikke uten grunn at GT serien er blottet for slikt.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...