Gå til innhold

Logitech Z-680 THX, hva trenger jeg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mange lever i den villfarelse at Logitech leverer kvalitetslyd og at en defor bør investere i et dyrt lydkort for å få fullt utbytte av høyttalere som dette. Det er bulcrap. Spørsmålet er hvor mange kanaler du vil ha. Hva kvalitet angår tror jeg ikke det er på jordet å hevde at folk som er fornøyde med lyden fra et set logitech-høyttalere også er fornøyde med lyden fra et billig lydkort.

 

Logitech lager billige høyttalere som leverer mye morro og spetakkel for pengene, men jeg mener de ikke i seg selv er verdt merutgift på mange hundre kroner for state of the art lydkort. Kjeden blir ALDRI svakere enn det svakeste leddet, og Logitech er ikke et voldsomt sterkt ledd for å si det slik...

Lenke til kommentar
Hei, jeg skal kjøpe et slikt surround system, og lurte bare på om jeg MÅ ha 7.1 lydkort(isåfall anbefale et) for å få max lyd?

 

Har bare 2 kanals integrert lydkort på HK'et(p4c800deluxe).. Verdt å kjøpe nytt? Audigy 2 blir kanskje litt dyrt..

Hei, jeg skal kjøpe et slikt surround system, og lurte bare på om jeg MÅ ha 7.1 lydkort(isåfall anbefale et) for å få max lyd?

z-680 er 6.1's anlegg.

 

2kanals lydkort blir såklart for dårlig hvis du skal kjøre surround filmer. som dvd'er ol. og spill med alle høytallerne. kjøp et audigy platinum eller noe ja. det er verdt det. dessuten kan du jo se på logitech z-560. som koster 1000 lappen mindre men leverer noe av den samme lyden. (mangler senter kanal bare)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...