Gå til innhold

Hvilket CRPG?


Anbefalte innlegg

Er egentlig litt fan av rpg på pc, men syns ting blir alt for komplisert og omfattende til at jeg har tid til å sette meg inn i det. Har forsøkt meg litt på icewindale og morrowind, men det tar for mye tid.

 

Har Might&Magic 6 og 7, og de har jeg veldig sansen for, men også her syns jeg ting blir for stort. Nytter ikke spille en halv time en kveld og så la det gå en uke til neste gang...

 

Har dere et tips om et lite rpg som går an å spille en gang i blant? Trenger ikke være så voldsomt bra grafikk osv bare det er enkelt spillbart (helst ikke ascii-art) . Gjerne litt Hack'n'Slash preget.

 

-Vegar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Diablo 2: Hakk løs på fienden. Skyt et par piler i ham og bruk en kraftig spell for å være sikker på at han er død. Deretter hakker du litt til for moro skyld. Hack and slash rpg.

 

Newerwinter Nights: Enklere enn morrowind og Icewind. Du styrer en person så du har mindre å holde styr på enn i Icewind. Samtidig er det mer lineært så du slipper å utforske alt. Har også en grei funksjon der du kan skrive notater. Denne lar deg notere viktig ting, slik at du slipper å huske alt i hodet til neste gang.

 

Atter en konge: er ikke rpg. Men det er hack and slash

Endret av The_evil_blue_toad
Lenke til kommentar

Takker for svar. Skal surfe litt og se hva det blir til. Devine Divinity så jo litt Diablo-aktig ut, og Diablo har jeg spilt litt før. Kanskje det er det jeg skal plukke opp igjen?

 

Skal også sjekke opp Neverwinter Nights. Lurer på om jeg kanskje har lest litt om det før en gang.

 

Eller har jeg i mellomtiden surfet litt etter might and magic stoff og det er jo litt fristende å starte på der igjen også...

 

Huff så vanskelige valg man blir stilt ovenfor nå til dags... ;-)

 

Takker,

-Vegar

Lenke til kommentar
Jeg tror kanskje Dungeon Siege vil være et bra alternativ. Hack'n Slash og en veldig enkel og lineær historie. Fint å hoppe inn en havltime, mener nå jeg . :D

Enig her, med den nye Legends of Arana får du alle de orginale campaigns samt en helt ny campaign i tillegg til masse nye items, en ny character class og litt smådigg..

Spillet fungerer også fint i MP med 2 eller flere spillere...

Lenke til kommentar

Rota frem cd'ene til M&M VII i går. Installerte og startet spillet -> kræsj.

 

Forsøkte meg så på neverwinter nights. Startet spillet, snakket med første npc ->kræsj.

 

Endte til slutt opp med rally igjen...

 

Men jeg skal holde øynene åpne når jeg får forbi tilbudskurver rundt om kring, så får vi se om jeg finner noen av spillene dere har anbefalt.

 

-Vegar

Lenke til kommentar

Baldurs Gate 1/2 selvfølgelig!

 

Ellers så kan man ha 2 "henchmen" med den nyeste ekstrapakka til Neverwinter Nights (tidligere kunne man bare ha 1), har ikke prøvd den selv enda men virker lovende.

 

The Elder Scrolls III: Morrowind er også et genialt spill.

Endret av Cursed
Lenke til kommentar

Har nå blitt sittende å spille litt ADOM. Vet jeg sa 'ingen ascii grafikk', men adom tar i alle fall ikke mye tid! Har til nå enda ikke rekt å spille den lille halvtimen det er snakk om før jeg dør, og som kjent kan man ikke lagre i ADOM (dvs man kan lagre men ikke loade... dør man så dør man...)

 

-Vegar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...