vidor Skrevet 8. desember 2017 Del Skrevet 8. desember 2017 Poenget er vel å gjøre kjøtt til en mindre del av måltidet og ikke å totalforby det. Det å spe kjøtt ut med bønner, linser, potet, ris og grønnsaker har mange fordeler. Bedre helsemessig, økonomisk, mer bærekraftig og etisk. Mye tyder på at kjøtt kommer til å bli grodd bio-laboratorisk for å still behovet i rimelig nær framtid. Dette er allerede gjort i praksis, så det som gjenstår er kommersialisering av industrien. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 8. desember 2017 Del Skrevet 8. desember 2017 Kjøtt er digg, en kan lure på hvorfor så mange spiser syntetisk godteri også. Men en vill nok få det samme svaret, vi liker det. Jeg spiser dog lite kjøtt, kanskje ett par ganger i måneden og i noen perioder mer. Går somregel i fisk til middag/lunsj. 1 Lenke til kommentar
Skadeskutt90 Skrevet 8. desember 2017 Del Skrevet 8. desember 2017 (endret) Jeg har vært vegetarianer i snart 8 uker nå. Stortrives med det og har fått helt avsmak på kjøtt. Ned i vekt har jeg også gått da det ikke er slik at jeg bytter ut kjøtt med feks mer pasta. Slipper tanken på å spise dyr, sparer miljøet og føler meg bedre fysisk sett. Endret 8. desember 2017 av *Hopsjenta* Lenke til kommentar
fokkeslasken Skrevet 8. desember 2017 Del Skrevet 8. desember 2017 Jeg har vært vegetarianer i snart 8 uker nå. Stortrives med det og har fått helt avsmak på kjøtt. Ned i vekt har jeg også gått da det ikke er slik at jeg bytter ut kjøtt med feks mer pasta. Slipper tanken på å spise dyr, sparer miljøet og føler meg bedre fysisk sett. Kutter man flere hundre kalorier per dag så vil vel alle gå ned i vekt. Og å føle seg bedre av å gå ned i vekt er ikke uvanlig. 3 Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 8. desember 2017 Del Skrevet 8. desember 2017 Er ikke vanskelig å gå ned i vekt når maten knapt har næring og det ikke smaker godt Lenke til kommentar
Skadeskutt90 Skrevet 8. desember 2017 Del Skrevet 8. desember 2017 (endret) Jeg har vært vegetarianer i snart 8 uker nå. Stortrives med det og har fått helt avsmak på kjøtt. Ned i vekt har jeg også gått da det ikke er slik at jeg bytter ut kjøtt med feks mer pasta. Slipper tanken på å spise dyr, sparer miljøet og føler meg bedre fysisk sett. Kutter man flere hundre kalorier per dag så vil vel alle gå ned i vekt. Og å føle seg bedre av å gå ned i vekt er ikke uvanlig.Det sier seg jo selv det da. Når det er sagt så spiser jeg både god og næringsrik mat. Ref. Innlegget over. Endret 8. desember 2017 av *Hopsjenta* Lenke til kommentar
fokkeslasken Skrevet 10. desember 2017 Del Skrevet 10. desember 2017 Jeg har vært vegetarianer i snart 8 uker nå. Stortrives med det og har fått helt avsmak på kjøtt. Ned i vekt har jeg også gått da det ikke er slik at jeg bytter ut kjøtt med feks mer pasta. Slipper tanken på å spise dyr, sparer miljøet og føler meg bedre fysisk sett. Kutter man flere hundre kalorier per dag så vil vel alle gå ned i vekt. Og å føle seg bedre av å gå ned i vekt er ikke uvanlig. Det sier seg jo selv det da. Joda. Du bare sa du hadde kuttet ut kjøtt uten å erstatte det med noe. Da er det vel ikke vegetarkosten som gjør at du mister vekt. Kun en reduksjon i kalorier. Når det er sagt så spiser jeg både god og næringsrik mat. Ref. Innlegget over.Helt sikkert. Selv holder jeg meg unna hva jeg kaller erstatningsmat og endel glutenfri mat. Med erstatningsmat mener jeg kjøttfrie varianter av kjøttprodukter da de nesten utelukkende har meget høyt kalori-innhold. Tross alt har man fjernet masse proteiener (kjøtt), som typisk erstattes med en fett/salt/sukker -variant. Disse kan gjerne ha dobbelt så mye kalorier. Glutenfrie produkter har samme problem. Man kan lett se dette på for eksempel kjeks hvor man gjerne finner både glutenfire og "vanlige" varianter ved siden av hverandre i hyllen så de er lettere å sammenligne. Men nok om det... Men, klart, vegetarkost er helt greit så lenge man bruker hodet. Lenke til kommentar
Skadeskutt90 Skrevet 10. desember 2017 Del Skrevet 10. desember 2017 Jeg har vært vegetarianer i snart 8 uker nå. Stortrives med det og har fått helt avsmak på kjøtt. Ned i vekt har jeg også gått da det ikke er slik at jeg bytter ut kjøtt med feks mer pasta. Slipper tanken på å spise dyr, sparer miljøet og føler meg bedre fysisk sett. Kutter man flere hundre kalorier per dag så vil vel alle gå ned i vekt. Og å føle seg bedre av å gå ned i vekt er ikke uvanlig.Det sier seg jo selv det da.Joda. Du bare sa du hadde kuttet ut kjøtt uten å erstatte det med noe. Da er det vel ikke vegetarkosten som gjør at du mister vekt. Kun en reduksjon i kalorier. Når det er sagt så spiser jeg både god og næringsrik mat. Ref. Innlegget over.Helt sikkert. Selv holder jeg meg unna hva jeg kaller erstatningsmat og endel glutenfri mat. Med erstatningsmat mener jeg kjøttfrie varianter av kjøttprodukter da de nesten utelukkende har meget høyt kalori-innhold. Tross alt har man fjernet masse proteiener (kjøtt), som typisk erstattes med en fett/salt/sukker -variant. Disse kan gjerne ha dobbelt så mye kalorier. Glutenfrie produkter har samme problem.Man kan lett se dette på for eksempel kjeks hvor man gjerne finner både glutenfire og "vanlige" varianter ved siden av hverandre i hyllen så de er lettere å sammenligne. Men nok om det... Men, klart, vegetarkost er helt greit så lenge man bruker hodet. Sant nok. Skal vel også sies at jeg har ganske dårlig matlyst for tiden. Er nok mer derfor jeg har gått ned i vekt enn det at jeg spiser vegetar. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå