Gå til innhold

Forelsket i feil veske (Michael kors)


PL8700

Anbefalte innlegg

Hei

 

Som innlegget tilsier så har jeg forelsket meg helt i en MK veske. Jeg er ikke en dame som kjøper veske utifra merke. Tvert imot kunne jeg ikke brydd meg mindre om hvilket merke vesken min er. Men jeg har stor interesse for vesker og et kriterie er at det må være lær/skinn. Helst myk og bevegelig. 

 

I et år nå har jeg vært fullstendig forelsket i en MK veske, men har holdt igjen pga omdømme og tankene til folk rundt michael kors og harrystemplet det har fått. 

 

Da jeg først så vesken viste jeg ikke at det var en MK veske og jeg falt pladask. Jeg har prøvd i et år nå å finne en veske jeg liker like godt i et annet merke, men jeg lykkes ikke.

 

Så hva synes egentlig folk om de som går med mk vesker nå i slutten av 2017? Skal jeg kjøpe veska jeg sikler på selv om det er en mk veske eller fortsette å lete etter en veske i et annet merke? 

 

- Jente 22

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøp det du liker, vi menn forstår ikke dette med vesker uansett, og om noen skulle synes du er Harry må det jo være gjengen du vandrer med, siden du er redd for at det derre harry stemplet :p

 

Folk flest kjøper vesker for 49,90- på Tilbud og er fornøyd med det :)

Endret av Krozmar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...