Gå til innhold

Trådløse øreplugger med 2xstøyreduksjon


Anbefalte innlegg

Har lett en del rundt på nett, og klarer ikke å finne ut hvilke produkter som tilbyr støyreduksjon på både lyttedel og mikrofon.

 

Dette er jeg på utkikk etter pga. at jeg jobber på fabrikk, ønsker å lytte på musikk/radio7podcast i tillegg til å kunne holde telefonsamtaler med god kvalitet for begge parter.

 

Problemet er at jeg i dag bruker noe nobrand trådløst fra ebay som har ganske god batteritid, men dårlige øreplugger, fraværende støyreduksjon og umulig for motpart å høre hva som sies når det skal føres en teknisk samtale i fabrikken.

 

Hvis jeg kobler av bluetooth, oppnår jeg det at motpart hører godt pga. støyreduksjon i telefonen, men jeg må da utsette meg for støy, i tillegg til at jeg da får problemer med å høre hva motpart sier. Dette skaper mye omstendighet, da jeg ikke finner noe som ikke er over-øret eller laget for kontorbruk som innehar støyreduksjon på begge deler.

 

Har dere noen anbefalinger ? har faktisk hatt kontakt med jabra, og i stereosegmentet, er det kun de "helt trådløse" jabra elite sport som har begge deler, men de har jo elendig batterikapasitet.

 

Håper det er noen som har erfaringer om dette, og jeg er til en viss grad interessert i hørselvern som kan skilte med disse funksjonene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...