Gå til innhold

Lommetv bygges inn i pc, men hva med antenne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er ikke helt sikker på at det er så lurt, siden alle HD'er og andre drev jordes via kabinettet, så det kan hende du brenner lommetv'en. I beste fall vil det være særdeles dårlig mottak.

Sant det når jeg tenker meg om, blir vel en del skurring...

Men hvordan skal jeg på en smart måte lage en god antenne da?

Kan evt dra en kabel ut fra pcen da og koble til ekstern antenne, men det blir for dumt...

Lenke til kommentar
En lang teleskopantenne som stikker opp fra toppen uten å være ani kabinettet...

Tusen takk for de kjappe svarene

Tror jeg går for noe sånt, skrur fast antenne i kabinettet og bruker limpistol til å dekke til slik at antennen ikke har kontakt med selve kabinettet. men at limet ligger i mellom. Det fungerer vel det?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
skaff en yagi antenne type LITEN og legg den oppå kabbinettet, så limer du den fast... pass på at ikke antenna er nært kabinettet, utenom plasten. pass på at antenna ikke er støre enn kabinettet, siden det kan bli litt stygt

Jeg vet ikke hva en yagi antenne er jeg da,

 

Kabinettet er iallefall så godt som ferdig nå, og lommetv er klart for å settes inn. Har plukka den helt i deler, men trenger først og fremst batteryeliminator. En annen ting, jeg lurte på å ikke bruke antenne i det hele tatt. Men koble tven til pcen slik at winamp eller lignende kan stå å gå på tv. Men så komemr probsene da, for det første må jeg ha en bitteliten adapter som ligner på en helt vanlig stereo hodetelefoner plugg. Denne stikkes inn i lommetvet og vips så har du vanlig tvantenne i andre ennen. Men, så er det det å få den runde standard tv antenneledningen over i sånn gul, rød og svarte ledninger som på playstation. Video, Right og Left. Hvordan skal jeg få til dette da?

Lenke til kommentar
Men, så er det det å få den runde standard tv antenneledningen over i sånn gul, rød og svarte ledninger som på playstation. Video, Right og Left. Hvordan skal jeg få til dette da?

 

Det blir jo ikke helt enkelt, du må faktisk ha en liten TV sender. Du kunne plukke deler fra en gammel videospiller, der er det en liten metallboks med antenne utgang.

Men hvis det er et Winamp display du er ute etter så blir en TV en dårlig løsning. Det vil bli svært utydelig samme hva du gjør. Et vanlig LCD display er mye bedre og enklere å få til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...