Centrux Skrevet 14. oktober 2017 Del Skrevet 14. oktober 2017 Er det noe forskjell på å sløye og bløgge fisk? Slik at når man bløgger, så kutter man strupen og tømmer fisken for blod, mens når man sløyer, så tar man ut all innmaten/tarmer osv?Lurer også på om noen har tips for å lære å filetere fisken? Lenke til kommentar
Espp Skrevet 14. oktober 2017 Del Skrevet 14. oktober 2017 Forklaringen du kommer med er helt riktig. Bløgge er å tømme fiske for blod og sløye er å ta ut innvollene. For å lære å filetere må du øve, masse!, men sjekk ut videoer på youtube til den spesifikke fisken du skal filetere og prøv det frem. Litt forskjell på hvordan man filetere utifra hvilken fisk det er. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå