Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hjelp med økonomi oppgave


Anbefalte innlegg

Hei ,har en oppgave hvor jeg må regne ut den minste prisen en bedrift kan ta for en terrin fiskesuppe på kortsikt,  tallene jeg har blitt gitt er : anslått mengde 25 200 terriner i året

Direkte kostnader:

fisk , grønnsaker etc. , kr 30,00

lønn tilberedelse : kr 21,50

Indirekte kostnader

Krydder etc, kr 5, 50

serverings og ryddekostnader

Direkte kostnader

lønn serveringspersonale: kr 5,00

lønn oppvask :  kr 15,00

indirekte kostnader

vaskemiddel etc kr 3,65

 

faste kostnader

husleie kr 360 000

leasingskostnader kjøkkenutstyr: kr 500 000

leassingkostnader restaurantutstyr : kr 650 000

Personal og administrasjons utgifter kr 250 000

spørsmål a ) hva er det minste bedriften kan ta for en terrin fiske suppe på kort sikt?

b) hvor mye må prisen være på lang sikt? begrunn svaret

noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...