JoeDohn Skrevet 8. desember 2003 Del Skrevet 8. desember 2003 Hold-it skal tilbredes i smørbrødgrill/toastjern, fy snyte så digg det blir da! Må bare passe på å grille den lenge nok sånn at det inni smelter. (Frossent fyll vakke SÅ godt) Det ER SÅ GOOOOODT! Måtte bare dele det med dere. Lenke til kommentar
Arctic Skrevet 8. desember 2003 Del Skrevet 8. desember 2003 Har ikke sånn grill, men det kan sikkert stemme. Lenke til kommentar
PT Skrevet 8. desember 2003 Del Skrevet 8. desember 2003 Noe dere MÅ prøve i micron det er å koke egg. Eller ikke. Egget knuser og det smeller noe j**lig! Men for all del, bare prøv Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 8. desember 2003 Del Skrevet 8. desember 2003 (endret) Å tine en lukka snusboks i mikro er heller ikke å anbefale. Gjorde det på en hjemme-alene fest for masse år siden. Det så *POFF* og var hele ovnen dekket med svart gugge. Trivelig jobb å rengjøre før mamma kom hjem det. Også den goooode lukta av kokt snus!!! MMMMM! Endret 8. desember 2003 av Bitex Lenke til kommentar
FiskePinna Skrevet 8. desember 2003 Del Skrevet 8. desember 2003 Hold-it skal i microen, men ikke på mer enn 300-400 w, altså halv styrke. Hvis du har en nyere micro velger du først tinefynksjonen, deretter grille funksjonen. Da slipper du Micro-smak på godt'biten din. Lenke til kommentar
Wlffrsether Skrevet 8. desember 2003 Del Skrevet 8. desember 2003 Hvordan går du frem når du skal lage en Hold-It i toastjern? Hvis den er tint, så vil den jo bli most, og fyllet vil tyte ut og dermed bli upraktisk å spise. Hvis den er dypfryst, så vil det jo ta lang tid, pluss at det ytterste vil bli svidd, før fyllet er tint. Eller er jeg en uerfaren Hold-It-spiser? Lenke til kommentar
JoeDohn Skrevet 8. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 8. desember 2003 Kanskje jeg bare var heldig med timinga? Jeg prøvde en dypfryst istad, nå tester jeg to romtempererte. Lenke til kommentar
knutby Skrevet 9. desember 2003 Del Skrevet 9. desember 2003 kan du sende meg en på sms? Lenke til kommentar
JoeDohn Skrevet 9. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 9. desember 2003 Ok, de to opptinte var litt bedre, tok litt mindre tid å steke de. De blir omtrent slik: + fyllet blir varmt og ordentlig smelta + "skallet" blir varmt, sprøtt og hardt - "skallet" blir fullt av dype striper etter grillen - de blir en del flatere, men ikke så mye at det gjør noe - de smuler mer Jeg vil likevel rangere denne mye høyere enn mikro-hold-it. Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre med en pose grønnsakssuppe idag? Lenke til kommentar
RIP Skrevet 9. desember 2003 Del Skrevet 9. desember 2003 et lite tips: om man ikke har toasjern så kan man bruke vaffeljern Lenke til kommentar
SnowDOG_ Skrevet 9. desember 2003 Del Skrevet 9. desember 2003 Holdt it og alt annet blir bedre hvis man lager det i en sånn greie. Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 9. desember 2003 Del Skrevet 9. desember 2003 Grandiosa etter du har stekt den lar du den bli kald , så legger du fire skiver i toastjernet, det er dig det!!!!!!!!1 Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 9. desember 2003 Del Skrevet 9. desember 2003 Kok et egg (hardkok..) så deler du det i skiver og putter det i toastjernet, så smaker du etterpå... noen som tar utfordringen? Lenke til kommentar
Pug Skrevet 9. desember 2003 Del Skrevet 9. desember 2003 Nei!! Hold it og all slik micro mat blir best i micro'en. Da får du den deilige seige konsistensen. Lenke til kommentar
JoeDohn Skrevet 9. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 9. desember 2003 Noen som så de folka som kokte en grandiosa i vann, helte den ut på en stekeplate og SÅ stekte den? Var visstnok ikke helt vellykka. Lenke til kommentar
Term Skrevet 10. desember 2003 Del Skrevet 10. desember 2003 Noen som så de folka som kokte en grandiosa i vann, helte den ut på en stekeplate og SÅ stekte den? Var visstnok ikke helt vellykka. Hehe jepp. Det så bra jævli ut når de helte den massen på bakepapiret Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 10. desember 2003 Del Skrevet 10. desember 2003 kansje jeg skal prøve å koke Grandiosa, dvs. følge oppskriften til saklig.net helt til det punktet de helte massen på stekebrettet. Der hopper jeg av oppskriften og heller "grandi-deigen" inn i en toaster... NAM Lenke til kommentar
OgnOmm Skrevet 10. desember 2003 Del Skrevet 10. desember 2003 Bare pass på å ikke ha i så mye vann som de på saklig.net Prøv gjerne med spennede krydder også, og for all del, la oss få se resultatet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå