Gå til innhold

Hvor er batteriet på N6600 lagd?


Anbefalte innlegg

Fikk et nytt batteri til min N6600. jeg har klart å mikse det nye med det gamle, så jeg vet ikke hvilket som er nytt. Men på det jeg tror er det gamle står det "made in china" på det andre (som jeg tror er det nye) står det "made in hungary". Kan dere sjekke hva det står på deres telefon? Står nederst på undersiden av batteriet.

 

 

Mvh

Magnus

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har skrudd av den, og nå har jeg prøvd begge batteriene, og de går på en dag! Bruker jeg virkelig mobilen så mye mer en dere som har standyby 4dager? Prøver å kutte ned på BT til maks 15min om dagen? den suger vel ikke bort 4streker av batteriet? Er da nødt til å være noe feil med telefonen?

Lenke til kommentar

Lada den i hele natt og tok den ut av laderen klokka 11 idag tidlig, nå er det en strek igjen. Da er noe feil, sånn er det bare, til og med leverandøren mente det måtte være noe feil da. Hans mobil holdt i fem dager, han brukte den sjeldent, men allikevel, snakket med andre på forumet her som har standby fra 3-5dager.. Så da tror jeg vi begge har fått en "litt annerledels" telefon. Tror forresten ikke om batteriet er lagd in hungary eller china har noenting å si..

 

 

Magnus

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...