Gå til innhold

Trenger linker til kvalitets goretex klær for storvokste menn.


Gjest medlem-329093

Anbefalte innlegg

Gjest medlem-329093

Jeg er litt i største laget, har problemer med å finne goretex jakker og bukser i min størrelse, så lurer på om noen vet hvor jeg finner det. Det er liksom ingen som annonserer med at de har store størrelser, for alle som bruker goretex skal liksom være så sportslige og ikke overvektige. Og det finnes ikke noen "Dressmann XL" for skikkelige turklær. Jeg har brukt en vindstopper jakke fra stormberg i vår og sommer, men den er ikke vanntett så trenger goretex til høsten og vinteren. Trenger bukse i goretex også og størrelsene på dem går som regel ikke lenger enn til XXL eller 3XL. Jeg har en turbukse fra stormberg i "5X" selv om den er litt for vid, men stormberg har ikke goretex, bare resirkulert plastikk som de kaller klær. :p

 

Jeg driver og går ned i vekt men det går ikke fort nok så jeg rekker ikke passe inn i XXL goretexklærne mine til drittværet begynner.

 

Det eneste jeg har er noen alfa bever støvler i størrelse 48 (største de har) som er brukt en vinter men regner med føttene mine ikke vokser noe mer nå når jeg har sluttet å drikke melk for flere måneder siden. (Masse veksthormoner i melk vet dere)

 

(Pris spiller ingen rolle når det kommer til å holde meg varm så jeg tar imot alle forslag :) )

 

(Helst butikker i Norge om det finnes noen, takk! :) )

Endret av medlem-329093
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...