007JamesBond Skrevet 30. august 2017 Del Skrevet 30. august 2017 Fryste inn 4 porsjoner med spaghetti bologneste med små pasta biter for ca. 2 uker siden. Ble kokt og ferdig til å spises før det ble fryst ned. Er det slik at pasta ikke skal fryses egentlig? Hørt mye farlig angående pasta og lignende. Kan det spises eller ikke? Noen meninger? Har tint en porsjon siden i går kveld i kjøleskapet. Det har blitt fryst i en boks i veldig tynn plast, så den har sikkert ikke vært helt tett. Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 30. august 2017 Del Skrevet 30. august 2017 Skaff deg beholdere som er beregnet til å oppbevare mat i fryseren. Ser ikke noe galt i å varme opp pasta og spise det igjen, bare husk at den helst ikke burde kjøles ned igjen og så varmes igjen. Du lager maten, fryser, tiner og spiser det eller kaster det. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 31. august 2017 Del Skrevet 31. august 2017 Du får legge hvor mye tillit du vil i disse lenkene .. men det skal visst fint gå an: http://www.kk.no/livstil/disse-matvarene-kan-fryses-ned-67825645Står ingenting om pasta her, men en del annet nyttig: http://www.godt.no/#!/artikkel/23511270/her-er-maten-du-kan-og-ikke-kan-fryse Det verste er visst å la mat stå romtemperért lenge. Lenke til kommentar
newman221 Skrevet 31. august 2017 Del Skrevet 31. august 2017 Det går helt fint å gjøre som du gjør, men etter at maten har vært i fryser egner det seg ikke til å kjøles ned igjen. Det dannes toksiner i maten som, under riktige omstendigheter, kan være livsfarlig. Dette gjelder spesielt ris. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå