Gå til innhold

Sapphire Radeon 9800XT Atlantis 256MB


Shuttle

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det er det beste kortet du kan tenkelig skaffe deg i dag, med mindre du er interresert i stor bundler (dingesbomer som kommer med kortet, spill og applikasjoner) og hvis det i så fall skulle finnes en produsent som har bedre bundle enn Sapphire sitt.

 

HW.no hadde jo en test av 9800XT for, hva, 3 dager siden? Kort sagt er det det beste kortet du kan skaffe deg. FX5950 er også meget bra, spesielt med en slik heftig bundle som følger med det som HW.no testet. Spørs bare på hvordan ytelsen vil være i fremtidige DX9-spill. Hittil ser det ut som om det går nedenom og under dessverre :/ Så da står 9800XT igjen som det beste av det beste.

 

Forresten: Jeg ville ALDRI i verden kjøpt kortet. Greit nok at det er det beste, men det gir DRITlite i forhold til hva det koster sammenlignet med 9800Pro fra PowerColor, 9600Pro-serien eller et hvilket som helst annet kort (Bortsett fra High-end korta fra nVidia). De har mye ytelse, men koster mer :)

Endret av Blib
Lenke til kommentar

Skal du kjøpe noe ny kjøling til den må det nesten være Zalman Heatpipe som du finner på bla. Microplex.no. Det er en vifteløs kjølemetode og hvis du vil kan du gså feste på en 12dB-vifte. Da kjøler du visstnok også bedre enn med orginalkjøleren og har det lydløst. Monteringsbilder samt video finnes hos Microplex.

 

Sitter selv med kortet her nå og håper på at vifta klarer seg. Er faktisk samme vifte som på Sapphire sine kort (visstnok) og det er jo bare dem som klager høyest vi hører :) Mange som kjører fint på sine kort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...